Σε τροχαίο στη Ζάκυνθο εμπλέκεται ο 30χρονος που κατηγορείται για το δυστύχημα στην Πάτρα με θύματα δύο νεαρούς

Νέες περιπέτειες για τον 30χρονο σεφ που είχε κατηγορηθεί για τον θάνατο δύο νεαρών σε θανατηφόρο τροχαίο στην Πάτρα, καθώς εμπλέκεται σε ατύχημα στη Ζάκυνθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χτύπησε έναν ντελιβερά, με αποτέλεσμα να τον στείλει στο νοσοκομείο. Πάντως αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι δεν εγκατέλειψε το σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο και περίμενε μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο που μετέφερε τον τραυματία και η Τροχαία.

Τροχαίο
στη Ζάκυνθο: Χωρίς δίπλωμα οδηγούσε ο 30χρονος σεφ

Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Πάτρας, «Γνώμη», ο ντελιβεράς κινούνταν κανονικά με το μηχανάκι του, όταν ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα (σ.σ. του είχε αφαιρεθεί), τον χτύπησε βγαίνοντας από το πάρκινγκ ενός καταστήματος. Όσον αφορά την κατάσταση της υγείας του τραυματία, χρειάστηκε να κάνει χειρουργείο στα άκρα.

Το θανατηφόρο τροχαίο στην Πάτρα με θύματα δύο νεαρούς

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος σεφ, σύμφωνα με και βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, είχε παραβιάσει κόκκινο φανάρι στην οδό Αρέθα και είχε χτυπήσει τη μηχανή στην οποία επέβαιναν οι δύο νεαροί.

«Κάναμε αυτοψία στην διασταύρωση. Μετρήσαμε τους χρόνους από το πράσινο στο πορτοκαλί και στη συνέχεια στο κόκκινο. Είναι ξεκάθαρο πως ο οδηγός του ΙΧ πέρασε με κόκκινο. Στο βίντεο από την κάμερα γειτονικού καταστήματος διακρίνεται το πράσινο στην κατεύθυνση κίνησης της μηχανής των δύο παιδιών για αρκετά δευτερόλεπτα.

Είναι αυταπόδεικτο ότι ο οδηγός του ΙΧ έχει παραβιάσει ερυθρό σηματοδότη και η μηχανή των παιδιών έπεσε πάνω του», είχε δηλώσει για το θανατηφόρο τροχαίο ο δικηγόρος της οικογένειας του ενός θύματος, Κώστας Κρεμμύδας.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα