Ο Βενσάν Κασέλ έκανε το ντεμπούτο με την κατά 30 χρόνια νεότερη σύντροφό του στις Κάννες - Όλο γλύκες το ζευγάρι

Η ηλικία δεν αποτέλεσε ποτέ εμπόδιο για να ερωτευτεί κανείς και απόδειξη αυτού είναι η ερωτική ιστορία του Βενσάν Κασέλ με τη νέα του σύντροφο, Νάρα Μπαπτίστα, η οποία είναι 30 χρόνια νεότερή του.

Καιδεν υπάρχει καλύτερο σκηνικό από τιςΚάννες για να κάνουν την πρώτη τουςεπίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι στο κόκκινοχαλί.

Βενσάν Κασέλ και Νάρα Μπαπτίστα δεν ξεκολλούσαν ο ένας από τον άλλον

Ο 57χρονος Γάλλος ηθοποιός, σκηνοθέτης

και παραγωγός και το 27χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία επέλεξαν την Croissete για να δείξουν στον κόσμο πόσο πολύ αγαπιούνται. Το ζευγάρι, μάλιστα, έδειξε τη χημεία του στην πρεμιέρα της ταινίας «Parthenope» του Paolo Sorentino.

Τα βλέμματα, τα χαμόγελα και οι χειρονομίες συνενοχής διαδέχονταν το ένα το άλλο, με το 27χρονο μοντέλο να ποζάρει με αυτοπεποίθηση στις κάμερες. Πιασμένοι χέρι-χέρι, παρέλασαν και πόζαραν στα σκαλιά του Palais des Festivals.

Για την περίσταση, η Νάρα Μπαπτίστα επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με παγιέτες από την Prada και εντυπωσιακά διαμαντένια κοσμήματα, ενώ ο Βενσάν Κασέλ φόρεσε ένα μπλε σμόκιν με μαύρο πέτο για να ταιριάζει με το πουκάμισό του, το οποίο είχε ξεκούμπωτο.

Σχεδόν έναν χρόνο μαζί - Είναι φτυστή η πρώην του

Η σχέση τους ξεκίνησε μόλις πέρυσι, αφότου εθεάθησαν μαζί σε ένα πάρτι στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά μόλις τον Νοέμβριο το μοντέλο επιβεβαίωσε πως είναι ζευγάρι, δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία τους για τα 57α γενέθλιά του.

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι ήταν το πρώτο τους επίσημο ραντεβού ως ζευγάρι και ακολούθησαν εμφανίσεις στο καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Πάντως, μόλις έγινε γνωστή η σχέση τους, οι θαυμαστές του ηθοποιού δεν μπορούσαν να μη σχολιάσουν το πόσο μοιάζει με την πρώην του Κασέλ, Τίνα Κουνακέι, την οποία παντρεύτηκε το 2018 και απέκτησε μαζί της μια κόρη, την Αμαζονί.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βενσάν Κασέλ, Κάννες - Όλο,vensan kasel, kannes - olo