Ο Δ. Σαράντος διηγήθηκε τη στιγμή που έμαθε ότι έχασε τη μητέρα του -«Σήκωσα το τηλέφωνο, εγώ το λούστηκα και αυτό»

Την τραγική στιγμή που ενημερώθηεκ για τον θάνατο της μητέρας του από το Λιμενικό περιέγραψε ο δημοσιογράφος του OPEN Δημήτρης Σαράντος.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη» στο OPEN, με αφορμή
την εξομολόγηση της Courtney Cox για τον Matthew Perry, διηγήθηκε την τραγική στιγμή που σήκωσε το τηλέφωνο και πληροφορήθηκε τον θανάτο της μητέρας του.

«Εγώ κάνω πράγματα που μου θυμίζουν τους γονείς μου. Ας πούμε, όσο ζούσε ο πατέρας μου σιχαινόμουν τη φάβα. Με το που πέθανε, τρώω φάβα συνέχεια, όποτε μου δοθεί

η ευκαιρία. Στο πιο τραγικό κομμάτι, η μητέρα μου πνίγηκε στη θάλασσα. Όποτε πηγαίνω στη θάλασσα, κάθε φορά σκέφτομαι τη μητέρα μου», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Σαράντος.

Σαράντος: Μας πήραν τηλέφωνο από το Λιμενικό να μας πουν ότι αρχικά είναι αγνοούμενη

«Η μητέρα μου έκανε κάθε καλοκαίρι περίπου 120 μπάνια. Δεν ήταν μία γυναίκα που δεν ήξερε να κολυμπάει. Μας πήραν τηλέφωνο από το Λιμενικό να μας πουν ότι αρχικά είναι αγνοούμενη. Εγώ το σήκωσα, εγώ το λούστηκα και αυτό. Και μετά μας πήραν και μας ενημέρωσαν ότι βρέθηκε», περιέγραψε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

«Εγώ πιστεύω ότι είναι εδώ κοντά σου και ότι ενεργειακά είναι τόσο μεγάλη η αγάπη που έχουμε αισθανθεί που δεν χάνεται. Θα σας πω εγώ άλλη μέρα τα μεταφυσικά μου, γιατί θα αρχίσουμε εδώ να κλαίμε και θα ‘μαστε χάλια», τόνισε από την πλευρά της η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Νομίζω ότι κάνουμε πράγματα που μας θυμίζουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα», κατέληξε ο Δημήτρης Σαράντος με αφορμή το τραγικό συμβάν της ζωής του.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα