Νεκρό βρέφος στη Βραυρώνα: Οσα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης στο δωμάτιο ξενοδοχείου -Τι κατέθεσαν συγκάτοικοι και σύντροφος

Το iefimerida ξεδιπλώνει όλο το χρονικό γύρω από την υπόθεση που σόκαρε με το εμβρυο που πέταξε ο 23χρονος πατέρας στα σκουπίδια ξενοδοχείου στο οποίο εργαζόταν μαζί με την 24χρονη μητέρα στη Βραυρώνα.

Περίπου στις 11.30 το βράδυ της Πέμπτης ο 23χρονος μαζί με την 24χρονη έφτασαν στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

Η 24χρονη είχε κολπική αιμορραγία και οι γιατροί της έκαναν υπερηχογράφημα βάσει του οποίου διαπίστωσαν

ότι είχε γεννήσει την ίδια ημέρα με την εγκυμοσύνη να επιβεβαιώνεται και από την αιματολογική εξέταση.

Ωστόσο και οι δύο ενώπιον των γιατρών φέρονται να αρνήθηκαν την εγκυμοσύνη όσο και τον τοκετό, με αποτέλεσμα να κληθεί η ΕΛΑΣ.

Τι υποστήριξαν οι καμαριέρες του νοσοκομείου

Βασικά πρόσωπα στην υπόθεση είναι δύο συναδέλφισσες του ζευγαριού, -καμαριέρες του ξενοδοχείου στη Βραυρώνα- που βρήκαν την νεαρή μητέρα:

«Η 24χρονη εργαζόταν στο ξενοδοχείο τον τελευταίο μήνα ως καμαριέρα». Η μια από τις δυο εμένε μαζί στο ίδιο δωμάτιο με την 24χρονη και δυο ακόμα ομοεθνείς τους.

Σε άλλο σημείο φέρονται να υποστήριξαν στις καταθεσεις τους πως: «Περίπου στις 5 το απόγευμα που τελειώσαμε την εργασία μας πήγαμε στο δωμάτιο και την βρήκαμε (σ.σ. την 24χρονη) στο μπάνιο. Μας είπε ότι είχε διάρροια και ότι θα καθυστερούσε. Έμεινε μέσα τρεις ώρες κάνοντας χρήση της ντουζιέρας και χρησιμοποίησε το καζανάκι αρκετές φορές με αποτέλεσμα να ανησυχήσουμε».

Η μια από της δυο καμαριέρες ήταν εκείνη που παραβίασε την πόρτα του μπάνιου και μπήκαν μέσα.

«Την είδαμε όρθια με εντονη κολπική αιμορραγία και ανέφερε ότι προερχόταν από την έμμηνο ρήση. Επειδή δεν σταματούσε το αίμα καλέσαμε τον σύντροφό της που εργαζόταν στην κουζίνα του ξενοδοχείου».

Όταν ο 23χρονος πήγε στο δωμάτιο, σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο γυναίκες άφησαν το ζευγάρι για λίγο μόνο του.

Στη συνέχεια βγήκε ο 23χρονος και τότε ξαναμπήκαν οι δυο τους και κάλεσαν στην υποδοχή του ξενοδοχείου ζητώντας ταξί προκειμένου να μετέφεραν στο νοσοκομείο την 24χρονη, καθώς έχανε τις αισθήσεις της.

Πράγματι το ταξί έφτασε στο σημείο και το ζευγάρι μπήκε μέσα σε αυτό με προορισμό το νοσοκομείο Αλεξάνδρα.

Ο μάγειρας του ξενοδοχείου , στην κατάθεση του φέρεται να υποστήριξε:

«Ο 23χρονος ήταν βοηθός μου. Περίπου στις 20.00 μου ζήτησε να αποχωρήσει γιατί η σύντροφός του δεν ήταν καλά στην υγεία της και έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Εγώ του είπα να φύγει και περίπου στις 22.00 τον είδα να φεύγει από το ξενοδοχείο λέγοντάς μου πως την επόμενη ημέρα θα ερχόταν κανονικά στην εργασία του».

Τι υποστήριξε ενώπιον των αστυνομικών ο πατέρας

Όπως φαίνεται και στα βίντεο ντοκουμέντα που εξέτασαν οι αστυνομικοί από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου, στις 9/5, στις 20.16 και 20.17 φαίνεται ο 23χρονος να κρατά δύο νάιλον σακούλες διασχίζοντας τον διάδρομο του ξενοδοχείου και να τις πετάει σε μεταλλικό κάδο.

Ο 23χρονος ενώπιον των αστυνομικών φέρεται να έχει υποστηρίξει:

«Ήρθα στην Ελλάδα για δουλειά πριν από έξι μήνες. Τότε γνώρισα την … (εννοεί την 24χρονη) και κάναμε σχέση. Ξεκίνησα να εργάζομαι στο ξενοδοχείο πριν από δύο μέρες και εμένα σε δωμάτιο του ξενοδοχείου μαζί με ακόμα τρεις άνδρες».

Όσον αφορά την εγκυμοσύνη ο σύντροφος της 23χρονης φέρεται να ισχυρίστηκε πως «γνώριζα εδώ και μήνες πως η σύντροφος μου ήταν έγκυος. Δεν το γνώριζε κανένας άλλος. Δεν είχαμε πάει σε γιατρο γιατί δεν είχε κανένα πρόβλημα.
Θέλαμε και οι δυο την εγκυμοσύνη και μετά τον τοκετό θα παντρευόμασταν».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νεκρό, Βραυρώνα, Οσα, Πέμπτης, -Τι,nekro, vravrona, osa, pebtis, -ti