«Μύκονο έχεις ξεφύγει»: Διάσημη vlogger βάζει το νησί των ανέμων στη «μαύρη λίστα» και εξηγεί το γιατί
«Η Μύκονος, πιστεύω, έχει πρόβλημα» αναφέρει σε βίντεο η 63χρονη σόλο ταξιδιώτης, συγγραφέας και vlogger Χριστίνα Φορντ.
Η Χριστίνα Φορντ επισκέφτηκε για διακοπές το νησί των ανέμων, ωστόσο όπως αναφέρει η ίδια σε βίντεο που ανέβασε στα social media, δεν θέλει να επιστρέψει ποτέ.
Η Χριστίνα, η οποία ζει μόνιμα στο Λονδίνο, αφηγείται την ιστορία σε βίντεο στο TikTok, λέγοντας στους ακολούθους της: «Αυτό είναι τρελό. Μύκονο, δεν ξέρω τι στο διάολο σου συμβαίνει».
Η vlogger περιγράφει τον λογαριασμό του ξενοδοχείου της όταν έκανε check out, ο οποίος περιελάμβανε το κόστος του ξενοδοχείου με επιπλέον φόρους, κρατικούς φόρους, την τιμή για το φαγητό που είχε παραγγείλει στην πισίνα, συν φόρους καθώς και πουρμπουάρ.
Μύκονος: Περιμέναν από πάνω μου να πληρώσω φιλοδώρημα που ήδη είχα δώσει«Βάζω κάτω την πιστωτική μου κάρτα για να πληρώσω και δύο άνθρωποι περιμένουν από πάνω μου. Λέω, ''Τι είναι αυτό;" Μου λένε ''Α, για να αφήσετε φιλοδώρημα''» αναφέρει η 63χρονη ταξιδιώτης.
«Αυτή η υπηρεσία φιλοδωρήματος, αυτή η κουλτούρα γίνεται τρελή. Έχει ζητηθεί ποτέ από κάποιον να αφήσει φιλοδώρημα για το κόστος του δωματίου και φιλοδώρημα για υπηρεσίες στις οποίες ήδη έχει δώσει πουρμπουάρ; Μύκονο, έχεις ξεφύγει» προσθέτει η vlogger εμφανώς αγανακτισμένη.
Ο Χριστίνα Φορντ μιλώντας στην dailymail ανέφερε ότι έμεινε στο ξενοδοχείο για τρεις νύχτες, με τιμή δωματίου περίπου 700 ευρώ. Αν και της άρεσε πολύ το ξενοδοχείο, λέει ότι έμεινε «απίστευτα συγκλονισμένη» από το αίτημα φιλοδωρήματος και δεν το πλήρωσε. «Πιστεύω επίσης ότι αν ήμουν Έλληνας και όχι Καναδός -που συχνά μπερδεύονται με Αμερικανό- δεν θα με είχαν ρωτήσει » προσθέτει.
«Μου ζήτησαν σε μπαρ ελάχιστη κατανάλωση 100 ευρώ»Σε άλλο βίντεο του TikTok, η Χριστίνα προειδοποιεί τους ανθρώπους που ταξιδεύουν μόνοι, να αποφύγουν το ελληνικό νησί λόγω των αρνητικών εμπειριών που είχε σε πολλά μπαρ.
Εξηγεί ότι καθώς πήγαινε να συναντήσει φίλους, ήθελε να πιει ένα ποτό, ωστόσο στο πρώτο μπαρ που πήγε, το οποίο όπως αναφέρει ήταν σχεδόν μισογεμάτο, της ζητήθηκε ελάχιστη κατανάλωση 100 ευρώ.
Σε ένα δεύτερο μπαρ, το οποίο ήταν σχεδόν άδειο, της είπαν ότι χρειαζόταν κράτηση και ρωτήθηκε αν ήταν μόνη της προτού την «διώξουν».
«Η Μύκονος, στην προφανή απελπισία της να βγάλει λεφτά, κάνει διακρίσεις, πιστεύω, σε βάρος ανθρώπων που ταξιδεύουν μόνοι. Δεν ήταν πρόθυμοι να καθίσουν ένα άτομο σε ένα τραπέζι για δύο, ακόμα κι αν το μέρος ήταν άδειο».
Η Χριστίνα έχει βάλει πλέον τη Μύκονο στη μαύρη λίστα.
«Αυτό που έκανε το νησί δημοφιλές αρχικά αντικαταστάθηκε σιγά σιγά με υπερφουσκωμένες τιμές. Έχω την πολυτέλεια να πληρώσω για εξαιρετικό φαγητό και εξυπηρέτηση, αλλά σε κανέναν δεν αρέσει να τον ξεσκίζουν ή να τον εκμεταλλεύονται, ανεξάρτητα από τον προϋπολογισμό του« σημειώνει.
Μάλιστα η γνωστή vlogger προτείνει στους διαδικτυακούς της φίλους να επισκεφτούν άλλα ελληνικά νησιά όπως την Ύδρα.
«Η Ύδρα ήταν υπέροχη. Όχι αυτοκίνητα, περπατάς παντού, και σε χαιρετούν με χαρά» αναφέρει.
Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Υποχωρεί η τιμή του ελαιολάδου, «φαρμάκι» ο καφές από τον Σεπτέμβριο
- Αιματηρό επεισόδιο: Έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε στο πόδι
- Συναγερμός στην ΕΥΠ: Ρώσος που φέρεται να ανήκει στην ομάδα Βάγκνερ νοσηλεύεται μετά από τροχαίο σε ελληνικό νοσοκομείο
- Θανατηφόρο τροχαίο μηχανής με φορτηγό - Νεκρός ένας 33χρονος
- Ο Τζέισον Στέιθαμ βρίσκεται στην Αντίπαρο για διακοπές – Κάνει βόλτες με την κόρη του στα σοκάκια του νησιού
- Γερμανία: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό στο φεστιβάλ του Σόλινγκεν
- Λακωνία: Τροχαίο ατύχημα στη Μάνη – Αυτοκίνητο κατέληξε στον γκρεμό
- Αλλάζει ο καιρός: Από τα 40αρια στην «ανορθόδοξη αστάθεια» με καταιγίδες και ψυχρές αέριες μάζες
- Καλοκαίρι τέλος, μαύρισμα όχι!
- Η ΑΕΚ απέκτησε τον Λούκας Ζενές Σουκιέλοβιτς
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iEfimerida
- Harrison Okene: Ο άνθρωπος που επέζησε τρεις μέρες σε αναποδογυρισμένο σκάφος στον πυθμένα του ωκεανού
- Η νέα σουίτα της Qatar Airways εντυπωσιάζει -Δείτε πώς είναι
- Τα 9 σημάδια που μαρτυρούν ότι ένα εστιατόριο δεν είναι και τόσο καθαρό
- Ο Haley Joel Osment επιστρέφει 15 χρόνια μετά την «εξαφάνισή» του από το Χόλιγουντ
- Μετρό Θεσσαλονίκης: Πόσο θα κοστίζει το εισιτήριο, πότε ξεκινά
- Οι εορτασμοί της Παναγιάς στο ερημονήσι της Νίμου: Το άγνωστο πανηγύρι των Δωδεκανήσων [βίντεο]
- Μάθιου Πέρι: Τι έγραψε για τον εθισμό του στην κεταμίνη -«Σαν να σε χτυπάνε με ένα τεράστιο φτυάρι χαράς στο κεφάλι»
- Ναυάγιο στη Σικελία: Πιάστηκαν στον ύπνο οι 6 και δεν πρόλαβαν να διαφύγουν -Εδωσαν μάχη, σοκαριστικές περιγραφές
- To επιτραπέζιο φωτιστικό από τα H&M Home που θα «ζεστάνει» την ατμόσφαιρα του σπιτιού -Κομψό, από ξύλο και γυαλί
- Ο Πολάκης προαναγγέλλει πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη και υποψηφιότητα για πρόεδρος

- Τελευταία Νέα iEfimerida
- Τέλος στο φριζάρισμα -Ειδικοί δίνουν τις λύσεις για να έχετε απαλά και μεταξένια μαλλιά
- Στην τελευταία του κατοικία ο Αλέν Ντελόν: Μόλις 50 παρευρισκόμενοι, πλήθος κόσμου έξω από τις πύλες του κτήματός του
- Ford Focus: Σπορτίφ οικογενειακό με προνομιακό επιτόκιο και 8 χρόνια εγγύηση
- Ναυάγιο στη Σικελία: Πιάστηκαν στον ύπνο οι 6 και δεν πρόλαβαν να διαφύγουν -Εδωσαν μάχη, σοκαριστικές περιγραφές
- Ουκρανία: Τουλάχιστον πέντε άμαχοι νεκροί, μετά από ρωσική επίθεση
- Πυροσβεστική: 28 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο σε όλη τη χώρα -Πολύ υψηλός κίνδυνος την Κυριακή
- Τα 9 σημάδια που μαρτυρούν ότι ένα εστιατόριο δεν είναι και τόσο καθαρό
- Ο Πολάκης προαναγγέλλει πρόταση μομφής κατά Κασσελάκη και υποψηφιότητα για πρόεδρος
- Μάθιου Πέρι: Τι έγραψε για τον εθισμό του στην κεταμίνη -«Σαν να σε χτυπάνε με ένα τεράστιο φτυάρι χαράς στο κεφάλι»
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Πώς να καθαρίζετε τις inox συσκευές
- Γερμανία: Ανάληψη ευθύνης από το Ισλαμικό Κράτος για την επίθεση στο Ζόλινγκεν
- Γερμανία: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό στο φεστιβάλ του Σόλινγκεν
- LIVE: ΑΕΚ – Λαμία
- Γερμανία: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο Σόλινγκεν
- Διόνυσος: Κουκουλοφόροι εισβάλλουν σε σπίτια σκορπίζοντας τον τρόμο
- Κρήτη: Μεγάλη συγκέντρωση στον ΒΟΑΚ, στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος με τους 3 νεκρούς