Λιάγκας για Αδαμαντίδη: Μη με προκαλείς, είχες πει κάτι πάρα πολύ χοντρό, αν το έπαιζα θα είχες καταστραφεί
Την έντονη αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα προκάλεσε πρόσφατη αναφορά του Θέμη Αδαμαντίδη στο πρόσωπό του.
Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την πρόσφατη δήλωσή του για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, που προκάλεσε αντιδράσεις.
«Με στενoχωρεί αυτό, γιατί ο Απόστολος Λύτρας είναι ένας άνθρωπος που θα έπρεπε και λόγω θέσης να μη φτάσει μέχρι εκεί. Φαντάσου όμως, και από την άλλη, πόσο δίκιο μπορεί να είχε, όχι στο αποτέλεσμα. Πώς τον έπνιγε η κατάσταση που υπήρχε και που πέρασε, και
«Θες απόμεγαλοψυχία, θες από οτιδήποτε, ήθελα να στηρίξω τον Απόστολο Λύτρα. Αλλά όχι γιατις πράξεις του. Η δήλωση που έκανα ήταν άστοχη, δεν υπήρχε λόγος να την βγάλειστον “αέρα” ο κ. Λιάγκας. Η δήλωση για τον Απόστολο Λύτρα ήταν παλιά. Τηνέβγαλε τώρα επειδή του κακοφάνηκε που δεν μίλησα στην κάμερα του στοαεροδρόμιο», σημείωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης στις νεότερες δηλώσεις του στηνεκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».
Το ξέσπασμα τουΓιώργου Λιάγκα για τον Θέμη Αδαμαντίδη: Εγώ σε προστάτευσα, άλλοι πιθανόν να σεεκθέτουνΜετά την προβολήτου σχετικού αποσπάσματος στον «αέρα» της εκπομπής του, ο Γιώργος Λιάγκας πήρετον λόγο και απευθύνθηκε στον Θέμη Αδαμαντίδη, καλώντας τον να «μην τονπροκαλεί», ενώ αναφέρθηκε και σε περιστατικό κατά το οποίο, ο τραγουδιστής, στηδιάρκεια μαγνητοσκοπημένης συνέντευξής του για το «Πρωινό», είχε πει «κάτι πάραπολύ χοντρό» με τον Γιώργο Λιάγκα να επιλέγει στη συνέχεια να το κόψει στο μοντάζγια να μην τον αφήσει να εκτεθεί.
«Θέμη μουαγαπημένε, βρίσκομαι σε πολύ δυσάρεστη θέση γιατί δεν το έχω κάνει ποτέ. Είμαιαπό τους ανθρώπους -παρότι μπορεί να μην το πιστεύετε κάποιοι- που έχω προστατεύσειόλους τους καλεσμένους μου. Όταν ένας καλεσμένος έρχεται και μου λέει “Γιώργο,δεν θέλω να με ρωτήσεις αυτό”, δεν το έχω ρωτήσει ποτέ. Ας βγει ένας άνθρωποςστην Ελλάδα, ένας, να πει ότι ο Λιάγκας δεν τήρησε τον λόγο του, όταν τουζήτησα να μην μιλήσω π.χ. για το ποτήρι και με ρώτησε για αυτό. Όταν οισυνεντεύξεις είναι βιντεοσκοπημένες, και κάποιος έλεγε μία μπαρούφα που τονεξέθετε, εγώ ήμουν ο πρώτος που έλεγα ότι δεν θα παίξει αυτό γιατί σε εκθέτει.Ακόμα και για ανθρώπους που τώρα δεν είναι εν ζωή», είπε αρχικά ο ΓιώργοςΛιάγκας.
«Η συνέντευξη πουλέει ότι ήταν παλιά, όπως μου λέει η αρχισυντάκτριά μου και οφείλω να τηνπιστέψω, είναι συνέντευξη που έγινε μία εβδομάδα πριν την έναρξη της σεζόν. Άραήταν μία καινούργια συνέντευξη. Δεύτερον, δεν γνωρίζω πού στέλνει κάμερες ηαρχισυντάκτριά μου και αν κάποιος μιλάει ή δεν μιλάει. Θεωρείς ότι είμαι έναςδιάολος με διχαλωτή γλώσσα και ουρά που όποιος δεν μιλάει στην εκπομπή, τονεκδικούμαι με κάποιον τρόπο; Για όνομα του θεού, τι είναι αυτά που λέγονται; Τονεκδικούμαι με το να βάλω στο στόμα του πράγματα που δεν έχει πει; Τα είπες αυτάτα πράγματα, δεν ξέρω αν το ξέρεις», συνέχισε ο ίδιος.
«Για να το κλείσω, επειδή εγώ φοράω παντελόνια και δεν χτυπάω γενικά, όχι μόνο τα παιδιά μου. Η μαγκιά είναι να μη χτυπάς κανέναν, όχι μόνο τα παιδιά μας. Είναι γενικό το σχόλιο αυτό. Θέλω να σου θυμίσω, Θέμη μου αγαπημένε, και μη με προκαλείς άλλο, και ήταν 40 άνθρωποι παρόντες εδώ μέσα... Όταν πέρσι τα Χριστούγεννα έδινες εδώ συνέντευξη και ήταν παρούσα εδώ η πρώην σύντροφός σου, κ. Κίρκη. Ήταν μαγνητοσκοπημένη η συνέντευξη γιατί κάναμε το εορταστικό και θα τραγουδούσες κιόλας. Και λες κάτι πάρα πολύ χοντρό που δεν τολμώ να το πω, και αφού επέλεξα να μην το παίξω, δεν θα το πω τώρα. Έκοψα τη συνέντευξη εκείνη την ώρα, σου είπα “ότι αν παίξουμε αυτό που είπες, θα καταστραφείς, ενώ εγώ κάνω επιτυχία”, το έβγαλα από το μοντάζ και δεν το έπαιξα ποτέ. Και αυτό που λέω το ξέρουν 40 άνθρωποι εδώ μέσα που άκουσαν τι είπες, και έφριξαν όλοι, τραβούσαν τα μαλλιά τους με αυτό που είπες, δεν το πίστευαν. Σοκαριστήκαμε όλοι. Το έκοψα και δεν το έπαιξα. Άρα, μη λες για εμένα Θέμη μου ότι σε εξέθεσα. Εγώ σε προστάτευσα. Άλλοι πιθανόν να σε εκθέτουν», πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο Γιώργος Λιάγκας.
Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Ελένη Γερασιμίδου: «Πριν 15 μέρες πήρα τη δικηγόρο μου και ζήτησα διαζύγιο, μου είπε ότι είμαι σκύλα»
- Τα σκουπίδια στο Καλλιμάρμαρο και η ντροπή για την κοινωνία
- Θάνατος 21χρονου με αναπηρία σε δομή αποκατάστασης- Συγκλονίζει στην κατάθεσή της η μητέρα του
- Αντίδραση Αλαφούζου για Αλόνσο μετά το ντέρμπι – «Ασέβεια» προς τον Ολυμπιακό
- Βουλή: Το σαρδάμ του Μπούρα στη Βουλή με το όνομα της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρίνας Κοντοτόλη
- Κρίσιμες οι επόμενες εβδομάδες για το μέλλον της σειράς «Αρχελάου 5» στην ΕΡΤ...
- Η Ιταλία αντιμετωπίζει πανεθνική 24ωρη απεργία των τρένων στις 12-13 Οκτωβρίου
- Προς διαζύγιο Αστέρας και Μακελελέ
- Καλάβρυτα: Δεκάδες πρόβατα σκοτώθηκαν από κεραυνό - Σκληρές εικόνες
- Ελπίδα αποφυλάκισης για τα αδέλφια Μενέντεζ, τα «Τέρατα» του Netflix- Στο πλευρό τους και η Κιμ Καρντάσιαν
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iEfimerida
- Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τι εκτιμούν αναλυτές για τον β' γύρο -Τι «βλέπουν» μεταξύ Ανδρουλάκη-Δούκα
- Παντρεύτηκε ο γιος του Έλληνα billionaire Τζον Κατσιματίδη -Ικαριώτικος, «ώπα» και συρτάκι στη Νέα Υόρκη, Bentley, χλιδές
- Παναθηναϊκός: Τρεις εβδομάδες εκτός δράσης ο Ιωαννίδης, χάνει ΟΦΗ και Τσέλσι
- Aνάρτηση του Αγιατολάχ Χαμενεΐ για την σφαγή της 7ης Οκτωβρίου: «Η επίθεση γύρισε το Ισραήλ 70 χρόνια πίσω»
- Προσχέδιο του Προϋπολογισμού: Περαιτέρω μείωση του χρέους, «κόφτες» στις δαπάνες, νέα μέτρα εισοδηματικών ενισχύσεων
- Λιάγκας για Αδαμαντίδη: Μη με προκαλείς, είχες πει κάτι πάρα πολύ χοντρό, αν το έπαιζα θα είχες καταστραφεί
- Τα τρία τυχερά ζώδια της εβδομάδας -Θα έχουν θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα
- ΟΗΕ: Οι σημερινές ξηρασίες και πλημμύρες αποτελούν «πρόγευση» του μέλλοντος
- Φάμελλος για ΠΑΣΟΚ: Δεν μπορεί να δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεται η κοινωνία, αλλά μπορούμε να συζητήσουμε μαζί του
- Θεσσαλονίκη: Μήνυση του δήμου σε ασυνείδητο που πέταξε ό,τι είχε στη βιοτεχνία του στο πεζοδρόμιο!

- Τελευταία Νέα iEfimerida
- Λιάγκας για Αδαμαντίδη: Μη με προκαλείς, είχες πει κάτι πάρα πολύ χοντρό, αν το έπαιζα θα είχες καταστραφεί
- Απίστευτη φρίκη στη Μασσαλία: Μαχαίρωσαν 15χρονο τουλάχιστον 50 φορές και τον έκαψαν ζωντανό
- ΓΣΕΕ: Η αξιοπρέπεια στην εργασία αποτελεί προτεραιότητα -Στις 20 Νοεμβρίου 24ωρη πανελλαδική απεργία
- Ορεστιάδα: Συνελήφθησαν δύο άτομα για απάτη σε βάρος ηλικιωμένης
- MG HS: Το ολοκληρωμένο οικογενειακό SUV με 23.500 ευρώ
- Φάμελλος για ΠΑΣΟΚ: Δεν μπορεί να δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεται η κοινωνία, αλλά μπορούμε να συζητήσουμε μαζί του
- ΟΗΕ: Οι σημερινές ξηρασίες και πλημμύρες αποτελούν «πρόγευση» του μέλλοντος
- Προσχέδιο του Προϋπολογισμού: Περαιτέρω μείωση του χρέους, «κόφτες» στις δαπάνες, νέα μέτρα εισοδηματικών ενισχύσεων
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Ο ΠΑΟΚ κέρδισε άγχος και Λεβαδειακό και ανέβηκε στην κορυφή
- Αιολικό πάρκο στην Εύβοια από Virya Energy και Zephiros Ltd
- Ασφαλιστικές: Στα 3,351 δισ. ευρώ η παραγωγή Ιανουαρίου-Ιουλίου 2024 με αύξηση 8,5%
- Vodafone: Έτοιμο το υποβρύχιο καλωδιακό σύστημα India-Europe-Xpress (IEX) στην Κρήτη
- Αριθμός - ρεκόρ επιχειρήσεων και θέσεων στις «Ημέρες Καριέρας» ΔΥΠΑ στην Αθήνα 18-19 Οκτωβρίου
- Τις δράσεις και πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σε θέματα μεταξύ άλλων νησιωτικότητας ανέπτυξε ο Στ. Γκίκας στη Μήλο
- Η υφυπουργός Ανάπτυξης από το δείπνο του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου: "Κοινές οι επιδιώξεις των δύο χωρών"
- Η analytica επεκτείνει το διεθνές δίκτυό της στις ΗΠΑ: Διεθνής έκθεση στο Οχάιο τον Σεπτέμβριο του 2025
- Προϋπολογισμός με κοινωνικό προφίλ και μέτρα ενίσχυσης 1,45 δισ. ευρώ