Λάρισα: Ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 38χρονο που ξυλοκόπησε γυναίκα για μία θέση πάρκινγκ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών, με τριετή αναστολή, επιβλήθηκε σε 38χρονος για ξυλοδαρμό γυναίκας στη Λάρισα για μία θέση πάρκινγκ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κι όχι για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης που είχε παραπεμφθεί, καθώς οι ένορκοι έκαναν δεκτό το σχετικό αίτημα της υπεράσπισης του κατηγορούμενου με ψήφους 4-3.

Λάρισα: Το χρονικό του άγριου καυγά για μία θέση πάρκινγκ

Το περιστατικό είχε σημειωθεί το απόγευμα της 29ης Σεπτεμβρίου

2017 (18:30), όταν η 44χρονη επέστρεφε από κάποια δουλειά και θέλησε να σταθμεύσει το αυτοκίνητό της για λίγα λεπτά στην είσοδο χώρου στάθμευσης, ιδιοκτησίας του 38χρονου.

Ο 38χρονος που περίμενε μεταφορική έγινε έξαλλος και σύμφωνα με το κατηγορητήριο αρχικά χτύπησε τη γυναίκα με μπουνιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και συνέχεια σε όλο της το σώμα, τόσο όσο βρισκόταν στο έδαφος όσο κι όταν σηκώθηκε, αιμορραγόντας από τη μύτη και το στόμα.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, η γυναίκα υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αποκατάσταση προβλήματος που αποκόμισε από τον ξυλοδαρμό της.

Ο κατηγορούμενος, που πρωτόδικα είχε κριθεί κατά πλειοψηφία ένοχος από το ΜΟΔ Βόλου και του είχε επιβληθεί ποινή τριετούς φυλάκισης με αναστολή, δεν έδωσε το παρών στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορό του.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα