Κρήτη: Παραδόθηκε ο 43χρονος για το πιστολίδι στο Τσιφούτ Καστέλι

Παραδόθηκε στις αρχές ο 43χρονος που το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, γάζωσε αυτοκίνητο τραυματίζοντας 23χρονο συγγενή του, στο Τσιφούτ Καστέλι στη Κρήτη.

Από τις 30 Απριλίου όταν έγινε το επεισόδιο, ο 43χρονος αναζητούνταν από την αστυνομία και είχε ενημερώσει πως σκοπεύει να παραδοθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr ο 43χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα

και εν συνεχεία παραπέμφθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια Ηρακλείου, από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη.

Ο 43χρονος φέρεται να έδρασε ως πράξη εκδίκησης για τους πυροβολισμούς που είχε δεχθεί ο ίδιος πριν από περίπου ένα χρόνο, έξω από πρατήριο υγρών καυσίμων στα Πραιτόρια.

Τότε ο 23χρονος τραυματίας και ο αδερφός του κατηγορήθηκαν ότι είχαν στήσει φονική ενέδρα στον 43χρονο ξάδερφο τους για προσωπικούς λόγους, ωστόσο εκείνος κατάφερε να διαφύγει με το αυτοκίνητο του αλώβητος. 

Η «απάντησή» του την Μεγάλη Εβδομάδα, έφερε ένα τραύμα του 23χρονου στην ωμοπλάτη. 

Σε βάρος του 43χρονου και ενός ακόμα ατόμου, το οποίο παραμένει προς το παρόν άγνωστο, ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για: απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή και κατά συναυτουργία, παράνομη οπλοφορία πολεμικού, παράνομη οπλοφορία πυροβόλου όπλου και οπλοχρησία. Και ο 23χρονος τραυματίας ωστόσο, βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ψευδούς κατάθεσης, καθώς φέρεται να προσπάθησε να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών σε σχέση με τα εμπλεκόμενα στο συμβάν οχήματα. 

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κρήτη, Παραδόθηκε, 43χρονος, Τσιφούτ Καστέλι,kriti, paradothike, 43chronos, tsifout kasteli