Η τρανς κόρη του Έλον Μασκ σχολίασε τη διαμάχη του πατέρα της με τον Τραμπ -«Μου αρέσει να αποδεικνύεται ότι έχω δίκιο»

Η τρανς κόρη του Έλον Μασκ αντέδρασε στο σάλο που προκλήθηκε με την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του πατέρα της και του προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πατέρας της, διευθύνων σύμβουλος της Tesla, και ο Τραμπ βρέθηκαν αντιμέτωποι την Πέμπτη σε μια άνευ προηγουμένου πολιτική κόντρα μεταξύ τους, αφού ο Μασκ στράφηκε εναντίον του προέδρου με έναν καταιγισμό προσβολών με αφορμή το «μεγάλο, όμορφο νομοσχέδιο» του, σχετικό με τις δαπάνες.

Η Βίβιαν Γουίλσον, 21 ετών, έχει γίνει γνωστή τον τελευταίο χρόνο για το γεγονός

ότι είπε τη γνώμη της για τον πατέρα της, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι «ξεγελάστηκε» για να την αφήσει να κάνει φυλομετάβαση στα 16 της έναν ισχυρισμό που η ίδια αρνήθηκε σθεναρά.

Ο ιδρυτής της Tesla, σε συνέντευξή του το 2024, είχε δηλώσει πως τάσσεται εναντίον της «ιδεολογίας του woke» και ότι εξαπατήθηκε από γιατρούς για να υπογράψει έγγραφα ώστε να χορηγηθούν στον τότε γιο του «αναστολείς εφηβείας».

«Έχασα τον γιο μου ουσιαστικά. Ο γιος μου είναι νεκρός, σκοτώθηκε από τον ιό του woke mind» είπε τότε ο Μασκ, προσθέτοντας: «Έτσι, ορκίστηκα να καταστρέψω τον ιό της woke μετά από αυτό».

«Μου αρέσει να αποδεικνύεται ότι έχω δίκιο»

Η Γουίλσον σχολίασε την πολιτική διαμάχη στα Instagram Stories της με ένα βίντεο που την δείχνει να γελάει με τη λεζάντα: «Μου αρέσει να αποδεικνύεται ότι έχω δίκιο», μια δήλωση που χωράει πολλές αναγνώσεις αλλά έγινε στοχευμένα τώρα, με αφορμή την κόντρα των δύο αντρών.  

Η κόρη του Mασκ χαρακτήρισε παλιότερα τον πατέρα της «παραληρηματικό» και καταδίκασε το έργο του στην κυβέρνηση Τραμπ ως επικεφαλής του Τμήματος Κυβερνητικής Αποδοτικότητας. Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Teen Vogue, η Γουίλσον είχε δηλώσει ότι ο πατέρας της ήταν «απελπισμένος για προσοχή και επιβεβαίωση». Η ανάρτησή της τώρα, είναι προφανές ότι μπορεί να συσχετιστεί με αυτές τις προηγούμενες δηλώσεις της.

Ο Τραμπ ρωτήθηκε για την κριτική του Μασκ, όταν υποτίθεται ότι θα φιλοξενούσε στο Οβάλ Γραφείο τον νέο Γερμανό καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς την Πέμπτη. «Ο Έλον και εγώ είχαμε μια εξαιρετική σχέση. Δεν ξέρω αν θα έχουμε και άλλη, εξεπλάγην», δήλωσε ο πρόεδρος στους δημοσιογράφους.

Ο πρόεδρος άφησε να εννοηθεί ότι ο Μασκ ήταν θυμωμένος - όχι για το νομοσχέδιο που διογκώνει το έλλειμμα - αλλά επειδή η κυβέρνηση Τραμπ υποχώρησε στις κατευθύνσεις για τα ηλεκτρικά οχήματα, γεγονός που επηρέασε αρνητικά την Tesla, και αντικατέστησε τον υποψήφιο που ενέκρινε ο Mασκ για την ηγεσία της NASA, γεγονός που θα μπορούσε να εμποδίσει τις κυβερνητικές συμβάσεις της SpaceX.

«Και ξέρετε, ο Έλον είναι αναστατωμένος επειδή αφαιρέσαμε την εντολή EV, η οποία ήταν πολλά χρήματα για τα ηλεκτρικά οχήματα, και δυσκολεύονται τα ηλεκτρικά οχήματα και θέλουν να πληρώσουμε δισεκατομμύρια δολάρια σε επιδότηση», δήλωσε ο Τραμπ. «Ξέρω ότι αυτό τον ενόχλησε», συμπλήρωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Η άνευ προηγουμένου κόντρα Μασκ και Τραμπ

Η διαμάχη έγινε γρήγορα προσωπική με τον Μασκ να γράφει στη συνέχεια ότι ο Τραμπ θα είχε χάσει τις εκλογές του 2024 αν δεν ήταν στο πλευρό του ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο Μασκ.

«Χωρίς εμένα, ο Τραμπ θα είχε χάσει τις εκλογές, οι Δημοκρατικοί θα έλεγχαν τη Βουλή των Αντιπροσώπων και οι Ρεπουμπλικάνοι θα ήταν 51-49 στη Γερουσία», ισχυρίστηκε ο Μασκ, υπενθυμίζει η Daily Mail σε δημοσίευμά της.

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός πρόεδρος απείλησε να αποσύρει τα κυβερνητικά συμβόλαια της SpaceX και της Tesla. «Ο ευκολότερος τρόπος για να εξοικονομήσουμε χρήματα στον προϋπολογισμό μας, δισεκατομμύρια και δισεκατομμύρια δολάρια, είναι να τερματίσουμε τις κυβερνητικές επιδοτήσεις και συμβάσεις του Έλον. Πάντα με εξέπληττε το γεγονός ότι ο Μπάιντεν δεν το έκανε!», έγραψε.

Ο Μασκ στη συνέχεια ειρωνεύτηκε τον Τραμπ και κλιμάκωσε στη συνέχεια τον καυγά τους λέγοντας ότι o Αμερικανός πρόεδρος είναι «στα αρχεία του Επστάιν».

Ωστόσο σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες αμερικανικών ΜΜΕ, οι δύο τους φαίνεται ότι θέλουν να ρίξουν τους τόνους, καθώς τα επιτελεία τους προγραμματίζουν μια τηλεφωνική επικοινωνία για να εξομαλυνθεί η κατάσταση, η οποία ξέφυγε σε έναν πόλεμο δηλώσεων στα social media τις προηγούμενες ώρες.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα