Η Τέιλορ Σουίφτ... ξεκούμπωσε το φόρεμά της επί σκηνής, έμεινε με τα εσώρουχα και μετά το ξαναέβαλε!

Η Τέιλορ Σουίφτ απέδειξε ότι είναι απόλυτα επαγγελματίας, καθώς εργάστηκε υπομονετικά για ένα τεχνικό ζήτημα που προέκυψε κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Eras Tour στη Στοκχόλμη το Σαββατοκύριακο.

Συνέβη κατά τη διάρκεια του τρίτου sold out σόου της 34χρονης σταρ στο «Friends Arena» στη Σουηδία το βράδυ της Κυριακής.

Σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο TikTok, η Σουίφτ φαινόταν να ταλαιπωρείται με το πίσω μέρος του μπλε φορέματός της, όπου ήταν το μικρόφωνό της, ενώ κρατούσε την κιθάρα της στο χέρι.

Το στιλιστικό ατύχημα της Τέιλορ Σουίφτ

Αφού προσπάθησε να το διορθώσει μόνη της για αρκετά δευτερόλεπτα, η Σουίφτ είπε ευγενικά στο κοινό «Μιλήστε μεταξύ σας», προτού απομακρυνθεί από το μικρόφωνό της.

Τότε, ένα μέλος του συνεργείου της βγήκε τρέχοντας στη σκηνή για να τη βοηθήσει. Στη συνέχεια η ίδια κάθισε σε ένα πιάνο που βρίσκεται στην άκρη της σκηνής, όπου έλυσε το φόρεμά της, αποκαλύπτοντας ένα αστραφτερό χρυσό σουτιέν και ένα κοντό, μαύρο σορτς.

Το πρόβλημα λύθηκε και το πλήθος την επευφημούσε καθώς η βραβευμένη με βραβεία Grammy έδεσε το φόρεμά της και συνέχισε κανονικά τη συναυλία.

Οι θαυμαστές διατύπωσαν τη θεωρία ότι «το μικρόφωνο της Σουίφτ χάθηκε» αφού έπεσε ή τραβήχτηκε από το κοστούμι της, με αποτέλεσμα να υπάρχουν «προβλήματα ήχου».

Άλλοι νόμιζαν ότι ήταν το ακουστικό στα αυτιά της -που της επιτρέπει να ακούει τον εαυτό της ενώ τραγουδάει- και ότι προσπαθούσε να φτάσει στα σωστά κουμπιά.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι θαυμαστές έσπευσαν να χειροκροτήσουν την Τέιλορ που προσπάθησε να αντιμετωπίσει η ίδια το πρόβλημα.

«Οι περισσότεροι καλλιτέχνες θα στέκονταν εκεί περιμένοντας να εμφανιστεί ο τεχνικός. Προσπάθησε να το φτιάξει μόνη της. Είναι τόσο επαγγελματίας», έγραψε ένας χρήστης του TikTok.

Ένας άλλος είπε ότι η Σουίφτ χειρίστηκε την κατάσταση με «τόση χάρη».

Μερικοί από τους πιστούς Swifties βρήκαν την ευκαιρία να τρολάρουν την τραγουδίστρια, η οποία έχει αντιμετωπίσει αρκετές μικρές ατυχίες στη σκηνή από τότε που ξεκίνησε την περιοδεία της Eras τον Μάρτιο του 2023.

«The Errors Tour», είπε χιουμοριστικά ένας θαυμαστής, με έναν άλλον να προσθέτει: «Θα ήταν το eras tour χωρίς error».

Η Σουίφτ πραγματοποίησε τρεις sold out συναυλίες στη Στοκχόλμη από τις 17 έως τις 19 Μαΐου στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας της.

Στο πρώτο σόου της Στοκχόλμης η τραγουδίστρια φάνηκε να έχει μια
τεράστια πιπιλιά στον λαιμό της. Όπως φαίνεται σε πλάνα που τραβήχτηκαν από θαυμαστές από μια συναυλία, αρκετοί θαυμαστές υπέθεσαν ότι ήταν ένα δάγκωμα αγάπης που άφησε ο σούπερ σταρ του NFL, Τράβις Κέλσι.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα