«Με απειλούσε»: Η μητέρα του Παναγιώτη «καίει» την Ειρήνη Μουρτζούκου -Τι απαντά η 24χρονη
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των Αρχών για την υπόθεση των πέντε νεκρών βρεφών στην Αμαλιάδα.
Από τη στιγμή που η υπόθεση πέρασε στο Ανθρωποκτονιών, έχει ξεκινήσει νέος κύκλος καταθέσεων από άτομα που εμπλέκονται σ' αυτήν. Μετά την κατάθεση της μητέρας του Παναγιώτη -του παιδιού που πέθανε τον περασμένο Αύγουστο-, παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ η γιαγιά του μικρού και η ανήλικη ανιψιά της.
Αμαλιάδα: Η μητέρα του Παναγιώτη «έκαψε» την Ειρήνη Μουρτζούκου -Ο έντονοςΗ Πόπη, η μητέρα του μικρού Παναγιώτη, κατέθεσε για όλα όσα προηγήθηκαν του θανάτου του γιου της, με τις περιγραφές της όχι μόνο να «καίνε» την Ειρήνη Μουρτζούκου, αλλά και να την αναγκάζουν να ανασκευάσει και η ίδια.
Από εκεί που έλεγε πως ο Παναγιωτάκης έκανε εμετό στο σπίτι, στο αμάξι και στο νοσοκομείο, σήμερα το πρωί για πρώτη φορά η Ειρήνη είπε πως ίσως το μωρό ξεψυχούσε στο αμάξι, μια έμμεση παραδοχή πως το μωρό έφτασε νεκρό στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή του Mega «Live News», η μητέρα του παιδιού κατέθεσε ότι στο σπίτι υπήρχαν συνεχείς καβγάδες και διαπληκτισμοί που οδηγούνταν μέχρι και σε χειροδικία.
Υποστήριξε πως η Ειρήνη τη ζήλευε παθολογικά, κάτι που είχε εκμυστηρευτεί σε φίλη της.
Στην κατάθεσή της όμως αποκάλυψε ότι δύο μέρες πριν πεθάνει το παιδί είχε προηγηθεί έντονος καβγάς, που συνεχίστηκε και το βράδυ πριν καταλήξει το μωρό. Τα έμπειρα στελέχη στάθηκαν ιδιαίτερα σε αυτό το σημείο, καθώς ίσως εκεί κρύβεται το κίνητρο, αν αποδειχθεί βέβαια πως επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια.
«Το προηγούμενο βράδυ, πριν πεθάνει το παιδί μου είχαμε έναν έντονο καβγά με την Ειρήνη. Σε αυτό το επεισόδιο μου είπε με έντονο ύφος ότι θα μου κάνει κακό. Όσο ήμασταν μαζί ήλεγχε απόλυτα τη ζωή μου. Δεν είχα κανέναν έλεγχο. Είχε το κινητό μου, τους κωδικούς μου, το mail μου. Διαχειριζόταν τα πάντα εκείνη», είπε στην κατάθεσή της, ενώ σε άλλο σημείο αναφέρει:
«Με απειλούσε και μετά τον θάνατο του Παναγιωτάκη. Με απειλούσε ότι θα πάει στην Αστυνομία και θα πει ότι δεν φρόντιζα τα παιδιά μου, και έτσι θα μου έπαιρναν την κόρη μου. Φοβόμουν να μιλήσω. Την απομάκρυνα από το σπίτι μου και τώρα νιώθω την ασφάλεια για να μιλήσω για όσα συνέβησαν την ημέρα που έχασα τον γιο μου. Το μόνο που ζητώ είναι να εξεταστούν όλοι και όλα και να μάθω γιατί πέθανε ο γιος μου».
«Δεν απείλησα ποτέ την Πόπη» απαντά η Ειρήνη ΜουρτζούκουΣτους ισχυρισμούς της μητέρας του Παναγιώτη απάντησε η Ειρήνη Μουρτζούκου, που βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης, καθώς ήταν παρούσα και στους πέντε θανάτους.
«Οι τσακωμοί μας ήταν ένας-δύο, κι αυτό επειδή υπήρχαν τρίτα άτομα ανάμεσά μας. Δεν έβαλε ποτέ στη μέση τα παιδιά της. Το μόνο που γνωρίζω είναι πως δεν αληθεύουν αυτά», είπε.
«Στους καβγάδες δεν φτάναμε στα μαχαίρια και στα νοσοκομεία. Ήταν όπως ένα ζευγάρι τσακώνεται. Δεν θέλω να πω ψέματα, και οι δύο σηκώσαμε το χέρι μας σε τσακωμούς. Χτυπήσαμε η μία την άλλη, αλλά όχι άσχημα» πρόσθεσε.
Η Ειρήνη Μουρτζούκου υποστήριξε πως μία ημέρα πριν φύγει από τη ζωή ο Παναγιωτάκης δεν υπήρξε καβγάς μεταξύ εκείνης και της Πόπης.
«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς φεύγει ένας άνθρωπος, γιατί δεν είμαι γιατρός. Όταν πήρα στα χέρια μου τον Παναγιωτάκη, το παιδί προσπαθούσε να αναπνεύσει, τιναζόταν και έκανε εμετούς», είπε και συνέχισε:
«Είπα στην Πόπη να πει τα πράγματα όπως είναι, γιατί κι εγώ είχα στην πλάτη μου τους θανάτους των δικών μου παιδιών. Η κοπέλα βγήκε να ψάξει για το δικό της παιδί και τώρα τα ψάχνουν όλα μαζί. Της είπα να πει την αλήθεια. Εάν ήθελα να κάνω κακό στον Παναγιωτάκη, υπήρχαν πολλές ημέρες που έχω κρατήσει το παιδί και μόνη μου».
Μεταξύ άλλων, η Ειρήνη είπε πως δεν έχει απειλήσει ποτέ την Πόπη, τονίζοντας πως τη στηρίζει, ενώ υποστήριξε πως, μετά από επικοινωνία που είχαν, η μητέρα του Παναγιωτάκη τής είπε πως δεν έχει πει τίποτα απ’ όσα λένε.
Τι είπε η Ειρήνη Μουρτζούκου για τις τηλεφωνικές απάτεςΌσο για τις κατηγορίες πως εμπλεκόταν σε τηλεφωνικές απάτες, η Ειρήνη Μουρτζούκου δήλωσε:
«Είχα πάει και το είχα δηλώσει και στην Αστυνομία. Είχε γίνει κάτι με τις κάρτες μου, μου τις είχαν πάρει. Δεν ήξερα αν είχε γίνει κάτι με τον λογαριασμό μου, με ενημέρωσαν από την τράπεζα ότι έπρεπε να πάω από εκεί και τους είπα ότι έχασα την κάρτα μου και πώς γίνεται να έχω μέσα χρηματικό ποσό. Μου είπαν μάλλον ότι έπεσα θύμα απάτης».
Σκληρές δηλώσεις για τη μητέρα τηςΗ Ειρήνη Μουρτζούκου εμφανίστηκε ιδιαίτερα σκληρή και για τη μητέρα της, η οποία την κατηγορεί για τους θανάτους των παιδιών.
«Λέει ότι έκανα απόπειρες αυτοκτονίας, ότι έφευγα, ότι έκλεβα επιδόματα, έχει πει πολλά πράγματα εις βάρος μου η κυρία αυτή… Να της πει κάποιος ότι η ίδια έκανε απόπειρες αυτοκτονίας, μάρτυρας ήταν ο σύντροφός της. Έκλεβε επιδόματα από κάποιες καταθέσεις που γίνονταν, δεν ξέρω γιατί έχουν πάει στο δικό μου όνομα.
Έχει εμπλακεί σε κύκλωμα με τοκογλύφους, είχαν μπει στο σπίτι και με έδερναν. Είχε φύγει στο Βέλγιο. Αφού θέλουμε να λέμε αλήθειες, ας λέμε αλήθειες. Είμαι ένα παιδί που είμαι δύσκολο, αλλά αν ανοίξω το στόμα μου θα πω τα πράγματα όπως έχουν.
Φάγαμε πολύ ξύλο. Ο γιος της ήταν ματωμένος. Δεν τα σκέφτεται; Βγήκε να κατηγορήσει εμένα; Μας έδερναν με τον αδερφό μου οι τοκογλύφοι, γιατί εκείνη έλειπε στο Βέλγιο. Αφού λένε αυτοί ψέματα, εγώ θα αρχίσω να λέω αλήθειες», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Η Πόπη ήταν καλή μάνα»«Το μόνο που έχω πει στην Πόπη ήταν να είναι καλή μάνα. Ήταν καλή μάνα και το τονίζω. Και με τα δύο της παιδιά, δεν ξεχώριζε κανένα. Όλο αυτό με τον Παναγιωτάκη την έχει πάρει από κάτω και δεν πρέπει να της πάρουν το παιδί», είπε η Ειρήνη και κατέληξε:
«Τι είμαι, ο Χίτλερ της οικογένειας; Έχω κανένα περίστροφο και τους κυνηγάω μέσα στο σπίτι; Ήμουν σε όλους δίπλα τους, ακόμα και τώρα είμαι δίπλα, κι ας μην έχω καλές επαφές».
Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Συντετριμμένος δηλώνει ο γιατρός που χειρούργησε τη 45χρονη, η οποία πέθανε έπειτα από επέμβαση ρουτίνας
- Κακοκαιρία Alexandros: 112 σε Θεσσαλία, Φθιώτιδα, Εύβοια, Σποράδες - «Αποφύγετε τις μετακινήσεις»
- Αμαλιάδα: «Με ζήλευε και με έσπαγε στο ξύλο» – Όλα όσα κατέθεσε για την Ειρήνη η μητέρα του μικρού Παναγιώτη
- Κακοκαιρία Alexandros: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες για 30 ώρες, οι «κόκκινες» περιοχές – Κίνδυνος για πλημμύρες
- Αυτοάνοσα νοσήματα: Η δημοφιλής και αμφιλεγόμενη διατροφή που δίνει λύση στον «γρίφο» της θεραπείας
- Survivor spoiler: Ποιος κερδίζει σήμερα (15/11) την ομαδική ασυλία
- Έσπασε ρεκόρ στη Θέλτα ο Τάσος Δουβίκας: Ο πιο αποτελεσματικός σκόρερ του 21ου αιώνα
- Τουρκία: 270 συλλήψεις για το εγκληματικό κύκλωμα Bayğaras - Ο κύκλος του αίματος «συνδέει» Ελλάδα και Τουρκία
- Κλειστά τα ΚΕΠ όλης της χώρας το Σάββατο 16 και 23 Νοεμβρίου
- Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Εγκαινιάστηκε το νέο Διεθνές Ογκολογικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iEfimerida
- Συναγερμός για την κακοκαιρία «Alexandros» -Σε ποιες περιοχές χρειάζεται προσοχή τις επόμενες ώρες [χάρτης]
- COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – Certification Program: Επανέρχεται με νέα πιο ευέλικτη μορφή το δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα ψηφιακών δεξιοτήτων για επιχειρήσεις
- Σεισμός 3,7 Ρίχτερ στη θαλάσσια περιοχή νότια της Αστυπάλαιας
- Ζήστε τη μαγεία των Χριστουγέννων με στιλ στα πολυκαταστήματα Notos
- ΟΑΣΘ: Τροποποίηση των δρομολογίων στις 18 και 19 Νοεμβρίου
- Το Tesla Cybertruck ταπεινώνει μια Lamborghini -Η απίστευτη κόντρα
- ΗΠΑ: Η General Motors απολύει σχεδόν 1.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο
- Καλλιθέα: Διεκόπη η κυκλοφορία στην οδό Αραπάκη, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος
- «Ο Κουλιεράκης βρίσκεται στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης», γράφουν οι ισπανοί
- Κωνσταντινούπολη: Άγνωστος άνοιξε πυρ κοντά στο προξενείο του Ισραήλ -Τον σταμάτησαν οι ειδικές δυνάμεις

- Τελευταία Νέα iEfimerida
- «Με απειλούσε»: Η μητέρα του Παναγιώτη «καίει» την Ειρήνη Μουρτζούκου -Τι απαντά η 24χρονη
- ΗΠΑ: Η General Motors απολύει σχεδόν 1.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο
- Ταξί: Έρχονται «καμπάνες» για τα αυτοκόλλητα από Δευτέρα
- Ισραήλ: Διώξε τον υπουργό Ασφάλειας, ζητά η Γενική Εισαγγελέας από τον Νετανιάχου -Ζητά και αυτός την αποπομπή της
- Καλλιθέα: Διεκόπη η κυκλοφορία στην οδό Αραπάκη, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος
- Κακοκαιρία Alexandros: Ήχησε το 112 σε Θεσσαλία, Φθιώτιδα, Εύβοια, Σποράδες -«Αποφύγετε τις μετακινήσεις»
- ΟΗΕ: Η πρόσβαση της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα είναι σε χαμηλό σημείο -«Χάος, οδύνη, απελπισία»
- Πώς «διαβάζει» το ΥΠΕΘΟ τις προβλέψεις της Κομισιόν: Συνεχίζεται η σύγκλιση με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο
- Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Τζέριαν Γκραντ απαντούν με κλειστά μάτια σε …καίρια διλήμματα
- Έξι συλλήψεις στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Αγγλία στο ΟΑΚΑ -Τι βρέθηκε στην κατοχή τους
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Βουλή: Η Ολομέλεια τίμησε με ενός λεπτού σιγή την επέτειο του Πολυτεχνείου
- Πρώτο Πρόγραμμα: Η food blogger Mamatsita στην εκπομπή «Τροφή για σκέψη» – Το Σάββατο 16/11 στις 16:00
- Χρηματιστήριο: Κλείσιμο με πτώση 0,96%
- Κακοκαιρία Alexandros: Ήχησε το 112 για τη Θεσσαλία
- General Motors: Απολύει 1.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο
- ΟΗΕ: Με το σταγονόμετρο η ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
- Μητσοτάκης από Καπανδρίτι: «Πρόγραμμα στήριξης 150 εκατομμυρίων ευρώ σε θερμοκηπιακές καλλιέργειες»
- Κακοκαιρία Alexandros: Ήχησε το 112 σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα
- Κλειστά τα ΚΕΠ όλης της χώρας το Σάββατο 16 και 23 Νοεμβρίου
- Η Ρεάλ χτυπάει την πόρτα του Κουλιεράκη