Η κόρη του Τομ Χανκς περιγράφει τη ζωή της όταν χώρισαν οι γονείς της -Βία και ληγμένα τρόφιμα
Η κόρη του Τομ Χανκς και της πρώτης του συζύγου Σούζαν Ντίλινγκαμ, E.A., αποκάλυψε συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τα παιδικά της χρόνια.
Όπως είπε χαρακτηριστικά η ίδια, ήταν γεμάτα «βία» και «στέρηση». H Ε.Α., συντομογραφία του Ελίζαμπεθ Αν, μίλησε για τα ταραχώδη παιδικά τη χρόνια, στο βιβλίο της με τίτλο «The 10: A Memoir of Family and the Open Road». Πρόκειται για μια περιγραφή του εξάμηνου οδικού ταξιδιού που έκανε το 2019 στον Interstate 10, από το Λος Άντζελες στην Παλάτκα της Φλόριντα, όπου ζούσε η μητέρα της και ακολουθεί την E.A. καθώς προσπαθεί να μάθει
Η Ντίλιγκαν, ηθοποιός που στην αρχή της καριέρας της χρησιμοποιούσε το καλλιτεχνικό όνομα Σαμάνθα Λιούις, πέθανε το 2002 από καρκίνο του πνεύμονα σε ηλικία 49 ετών. Όπως υποστηρίζει η 42χρονη σήμερα κόρη της στο «The 10», η Ντίλινγκαμ κακοποιούσε σωματικά την E.A. και παραμελούσε την ίδια και τον αδερφό της, Κόλιν Χανκς.
«Είμαι ένα παιδί από τον πρώτο (μη διάσημο) γάμο. Οι μόνες αναμνήσεις από τους γονείς μου στο ίδιο μέρος, την ίδια στιγμή, είναι η αποφοίτηση του Κόλιν από το λύκειο και μετά η δική μου αποφοίτηση» έγραψε σε ένα απόσπασμα που δημοσίευσε το People. «Έχω μια φωτογραφία μου που στέκομαι ανάμεσα στους γονείς μου. Σε αυτήν, η καλύτερη περούκα της μητέρας μου είναι ελαφρώς στραβή».
Μετά τον χωρισμό της Ντίλιγχαμ και του Τομ Χανκς το 1985, πήρε την E.A. και τον Κόλιν για να ζήσουν στο Σακραμένο, όπου αρχικά γνωρίστηκαν με τον πρωταγωνιστή του «Φόρεστ Γκαμπ» ως σπουδαστές θεάτρου.
«Έχω λίγες αναμνήσεις από τα πρώτα χρόνια στο Λος Άντζελες» συνέχισε η E.A., σημειώνοντας πως μετά το επίσημο διαζύγιο της Ντίλιγκαμ και του Χανκς το 1987, εκείνη και ο Κόλιν επισκέπτονταν τον πατέρα της, τη μητριά της Ρίτα Γουίλσον και τα μικρότερα ετεροθαλή αδέρφια της, Τσετ και Τρούμαν, «τα Σαββατοκύριακα και τα καλοκαίρια».
Αλλά, όπως λέει, από την εποχή που ήταν 5 ετών μέχρι τα 14 της, η E.A. ήταν ένα κορίτσι που βίωσε «χρόνια γεμάτα σύγχυση, βία, στέρηση» αλλά και «αγάπη» γράφει στο βιβλίο της. «Ζούσα σε ένα λευκό σπίτι με κολώνες, μια πίσω αυλή με πισίνα και ένα υπνοδωμάτιο με φωτογραφίες αλόγων κολλημένες σε κάθε τοίχο» θυμάται.
Ωστόσο, η ζωή της Ε.Α. γινόταν όλο και πιο σκοτεινή «όσο περνούσαν τα χρόνια». Η πίσω αυλή της οικογένειας «γέμισε τόσο πολύ με σκύλους που δεν μπορούσες να περπατήσεις» και «το σπίτι βρωμούσε καπνό», θυμήθηκε.
«Το ψυγείο ήταν άδειο ή γεμάτο ληγμένα τρόφιμα τις περισσότερες φορές, και η μητέρα μου περνούσε όλο και περισσότερο χρόνο στο μεγάλο κρεβάτι με τον ουρανό, μελετώντας τη Βίβλο», πρόσθεσε. «Μια νύχτα, η συναισθηματική της βία έγινε σωματική βία και στη συνέχεια μετακόμισα στο Λος Άντζελες, ακριβώς στη μέση της έβδομης τάξης».
Μετά από αυτό, «η επιμέλεια ουσιαστικά άλλαξε». Η E.A. και ο Κόλιν μετακόμισαν στο Λος Άντζελες «και επισκέπτονταν το Σακραμέντο τα Σαββατοκύριακα και το καλοκαίρι».
Το διηπειρωτικό ταξίδι που έκανε το 2019 ήταν εμπνευσμένο από ένα προηγούμενο ταξίδι με τη μητέρα της κατά μήκος της ίδιας διαδρομής. «Όταν ήμουν 14 ετών, η μητέρα μου και εγώ διασχίσαμε την Αμερική κατά μήκος του Interstate 10 προς τη Φλόριντα, σε ένα Winnebago που κατρακυλούσε στην άσφαλτο», έγραψε.
Ήταν κατά τη διάρκεια της τελευταίας τάξης του λυκείου της Ε.Α. όταν η Ντίλιγχαμ «τηλεφώνησε για να πει ότι πέθαινε».
Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Ειδήσεις
- Πήγε στο νοσοκομείο με έναν πόνο και από λάθος των γιατρών ξύπνησε χωρίς πόδι
- Η Εύη Βατίδου και ο Χρίστος Κούγιας έπαψαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλον στα social media
- Τραμπ: «Λευτεριά στη Μαρίν Λεπέν»
- Δώρα Παντέλη: Ο κρυφός γάμος σε 25 μέρες σχέσης και το φύλο του μωρού που περιμένει
- ΗΠΑ: Καθαιρούνται ο διευθυντής και η υποδιευθύντρια της NSA
- Αγία Αναστασία Φαρμακολύτρια: Το Μοναστήρι με την μακραίωνη ιστορία που αναγεννάται από τις στάχτες του
- Δώρα Παντέλη: Δεν με θεωρούσαν σημαντική επειδή δεν είχα παντρευτεί ή δεν είχα αποκτήσει παιδιά
- Η Μεγάλη Εβδομάδα στην ΕΡΤ
- Σοβαρό τροχαίο: Σε κρίσιμη κατάσταση 18χρονος - Τον χτύπησε 19χρονος με ΙΧ
- Κλιματική αλλαγή: «Χτίσαμε τη χώρα για ένα κλίμα που δεν υπάρχει πια», λέει καθηγητής του ΕΚΠΑ
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις iEfimerida
- Χατζηδάκης: 7 παρεμβάσεις για την προστασία της ελληνικής οικονομίας από τη διεθνή αστάθεια -Το 5% των εξαγωγών της Ελλάδας πάει προς τις ΗΠΑ
- Nova: Στηρίζει και αναδεικνύει τη μεγάλη γιορτή για τα 25 Χρόνια του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου στην Ελλάδα
- Ιγνάθιο Ζουνζουνεγκί (Revolut): «Εξετάζουμε το άνοιγμα υποκαταστήματος στην Ελλάδα» -Πού τη χρησιμοποιούν οι Έλληνες
- Η Κατερίνα Καινούργιου βρήκε το ιδανικό φόρεμα της σεζόν στα Massimo Dutti -Αέρινο και κομψό, για όλες τις ώρες
- Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ του Δήμου Αθηναίων: 200 εκδηλώσεις στην πόλη -Συναυλίες, street πάρτι, ξεναγήσεις [πρόγραμμα]
- NBA: Μυθικό triple-double από Αντετοκούνμπο με 35 πόντους, 17 ριμπάουντ και 20 ασίστ -«Θα το λέω στα εγγόνια μου»
- Παιανία: Τον τρόμο ζουν κάτοικοι από συμμορίες Ρομά που «ανοίγουν» σπίτια -«Μέσα σε 5 λεπτά τα έχουν ξαφρίσει»
- Ούτε σήμερα ξεκίνησε η δίκη των «11» Σπαρτιατών -Αναβλήθηκε για τις 2 Μαΐου
- Πολεοδομία Ρόδου: Δύο κατηγορούμενοι προσέφυγαν για τη μείωση ή εξάλειψη της εγγυοδοσίας
- Θεσσαλονίκη: Πέταξαν καναπέ σε αυλή σχολείου και του έβαλαν φωτιά [εικόνα]

- Τελευταία Νέα iEfimerida
- Η κόρη του Τομ Χανκς περιγράφει τη ζωή της όταν χώρισαν οι γονείς της -Βία και ληγμένα τρόφιμα
- NBA: Μυθικό triple-double από Αντετοκούνμπο με 35 πόντους, 17 ριμπάουντ και 20 ασίστ -«Θα το λέω στα εγγόνια μου»
- ΔΕΗ: Ενδιαφέρον από πολυεθνικές για το data center της Δυτικής Μακεδονίας
- Πολεοδομία Ρόδου: Δύο κατηγορούμενοι προσέφυγαν για τη μείωση ή εξάλειψη της εγγυοδοσίας
- Χατζηδάκης: 7 παρεμβάσεις για την προστασία της ελληνικής οικονομίας από τη διεθνή αστάθεια -Το 5% των εξαγωγών της Ελλάδας πάει προς τις ΗΠΑ
- Δένδιας για τα 76 χρόνια ΝΑΤΟ: Οι σημερινές προκλήσεις υπογραμμίζουν τη γεωπολιτική σημασία της Ελλάδας για τη Συμμαχία
- Ισραήλ: Ο στρατός ανακοίνωσε ότι άρχισε χερσαία επιχείρηση στο ανατολικό τμήμα της πόλης της Γάζας
- Θεσσαλονίκη: 45χρονος «χαρίζει ζωή» μετά τον θάνατό του -Η ανακοίνωση του νοσοκομείου «Παπανικολάου»
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι επειδή πυροβολούσαν στον αέρα στον Δενδροπόταμο
- Ούτε σήμερα ξεκίνησε η δίκη των «11» Σπαρτιατών -Αναβλήθηκε για τις 2 Μαΐου
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Ειδήσεις
- Μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην Αυτοδιοίκηση ζήτησε ο Χαρδιαλιάς από τις Βρυξέλλες
- Δώρο Πάσχα 2025: Ποιά είναι η τελευταία μέρα πληρωμής
- Τεχνικός στην αίθουσα του VAR φέρεται να παίζει στοίχημα την ώρα του αγώνα και προκαλεί σάλο στη Βουλγαρία
- Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Σταμάτη Αλαχιώτη
- Οι γιατροί που εφημερεύουν το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Απριλίου 2025
- «Βόμβα» στη δίκη Φιλιππίδη: «Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είχε σχέση με τον Πέτρο!»
- Μαρία Δεληθανάση για Κώστα Δόξα: «Είναι μονίμως επιθετικός και μαινόμενος απέναντί μου! Τον ανέχομαι μόνο ως πατέρα του παιδιού μου»
- Το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστημίο «πάει ηλεκτρικά»
- Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τιμά την Ημέρα Θρακικού Ελληνισμού