Γκάμπια: Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες από έκρηξη σε ναύσταθμο

Ένας αξιωματικόςτου Πολεμικού Ναυτικού της Γκάμπιαςσκοτώθηκε και άλλοι τέσσερις άνθρωποιτραυματίστηκαν από την έκρηξη δεξαμενήςκαυσίμων κατά τη διαδικασία ανεφοδιασμούσε ναύσταθμο της Μπάντζουλ, σύμφωνα μεανακοίνωση των ενόπλων δυνάμεων τηςαφρικανικής χώρας.

Η έκρηξησημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής,την ώρα που βυτιοφόρο της εταιρείας JahOil εκτελούσε τον μηνιαίο ανεφοδιασμόκαυσίμων στον ναύσταθμο, προκαλώνταςμεγάλη πυρκαγιά, αναφέρει η ανακοίνωση.

Ένας αξιωματικόςτου Πολεμικού Ναυτικού

βρήκε τον θάνατοκαι άλλοι δύο τραυματίστηκαν, σύμφωναμε την ανακοίνωση, στην οποία προστίθεταιπως τραυματίστηκαν επίσης ο οδηγός τουβυτιοφόρου και ένας υπάλληλος της JahOil.

Έχει διαταχθείέρευνα για να διευκρινιστούν τα αίτιατου δυστυχήματος.

«Οι ένοπλεςδυνάμεις της Γκάμπιας εκφράζουν ταειλικρινή τους συλλυπητήρια στηνοικογένεια του εκλιπόντος και προσεύχονταιγια την ανάρρωση των τραυματιών»,καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γκάμπια,gkabia