Γιώργος Παράσχος: «Και το χειρότερο να έρθει, με αγάπη θα το δεχτώ» -Συγκινούν τα λόγια του ηθοποιού που παλεύει με τον καρκίνο

Στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο αναφέρθηκε ο Γιώργος Παράσχος, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», λίγες ώρες μετά τη συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε.

Η σοβαρή περιπέτεια υγείας με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπος ο ηθοποιός έγινε γνωστή μετά από ένα post του, με τον ίδιο να δημοσιεύει σειρά φωτογραφιών του, όπου καταγραφόταν χωρίς μαλλιά.

Μιλώνταςσήμερα στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» οΓιώργος Παράσχος αναφέρθηκε στη μάχητου με τον καρκίνο, περιγράφοντας ότι,μέσα από τη σοβαρή περιπέτεια με τηνυγεία του, μπόρεσε να καταλάβει πράγματαγια τον εαυτό του, και

μιλώντας για τηβοήθεια που του παρέχει στις δύσκολεςώρες περνά η πίστη του στον θεό.

ΓιώργοςΠαράσχος για τη μάχη τουμε τον καρκίνο: Συνειδητοποίησαπράγματα, που τα θεωρούσα ανούσια

«Πολύς κόσμοςδεν το ήξερε, ήθελα να το κρατήσω γιαεμένα, το πάλευα περίπου έναν χρόνο.Ένας από τους δικούς μου ανθρώπους πουτο ήξερε ήταν ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας,με βοήθησε πολύ. Δεν είμαι έτοιμος ακόμανα το επικοινωνήσω με τον κόσμο. Ο μόνοςλόγος που το κάνω, είναι τα μηνύματα πουέχω λάβει. Θέλω να πω ένα τεράστιοευχαριστώ. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά,έχω πολλή πίστη. Ο κόσμος πρέπει ναδιαβάζει το σώμα του. Ευτυχώς, το πρόλαβακατά κάποιο τρόπο και διάβασα κάποιασημάδια στο σώμα μου, σχεδόν το προλάβαμε»,ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος.

«Πάντα τορίχνουμε στην κούραση. Μιλάω με κενάγιατί δυσκολεύομαι να πάρω ανάσες. Δενπρέπει να αφήνουμε τίποτα στην τύχη καιστη μοίρα του. Η πρόληψη είναι το καλύτεροπράγμα. Μέσα από αυτή την εμπειρία βγήκακερδισμένος. Οι καρκινοπαθείς μεταξύμας έχουμε έναν αόρατο κώδικα, πουεπικοινωνούμε. Κατάλαβα πράγματα γιατον εαυτό μου. Ακούγεται οξύμωρο, αλλάμου έκανε καλό ο καρκίνος. Είδα πράγματαπου δεν έβλεπα. Συνειδητοποίησα πράγματα,που τα θεωρούσα ανούσια. Σε όλο αυτό,ήταν μεγάλη βοήθεια η πίστη» συνέχισεο ηθοποιός.

«Έχω μαζί μου τον αρχάγγελο Μιχαήλ, τον Παΐσιο και τον Εφραίμ. Είναι οι προστάτες μου. Κάθε βράδυ παρακαλάω να με σκεπάζει η Παναγία», είπε ο Γιώργος Παράσχος σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ενώ περιέγραψε ότι πριν βρεθεί αντιμέτωπος με τον καρκίνο «δεν έβλεπα την αγάπη των δικών μου ανθρώπων, των φίλων μου. Έδινα σημασία σε πράγματα που μπορεί να έληγαν από στιγμή σε στιγμή. Δεν αγκάλιαζα τους ανθρώπους, με τον τρόπο που τους άρμοζε».

Γιώργος Παράσχος: Λύγισε on air ο ηθοποιός -«Δίνω αγώνα με διπλό καρκίνο»

Ο ΓιώργοςΠαράσχος εμφανίστηκε σήμερα και σεζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Το Πρωινό»,με τον ίδιο να λυγίζει στον «αέρα»,περιγράφοντας όσα περνάει.

«Ο αγώναςπου δίνω είναι με έναν καρκίνο, με διπλόκαρκίνο συγκεκριμένα. Ακόμα βρίσκομαισε ανάρρωση, δεν έχω συνέλθει 100%. Έκανασήμερα κάποιες εξετάσεις και περιμένουμετα αποτελέσματα, να δούμε πώς πήγε ηχημειοθεραπεία. Θέλω να πω ένα μεγάλοευχαριστώ στον κόσμο για όλη την αγάπηκαι τα μηνύματα που έλαβα. Είναι υπέροχονα βλέπεις ότι γύρω σου υπάρχει ακόμαανθρωπιά», είπε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος,με τη φωνή του να «σπάει».

«Κάθε δυσκολίαστη ζωή μου την αντιμετωπίζω με χαμόγελο.Άνθρωποι που δεν τους ξέρω, μού στέλνουνεγκάρδια μηνύματα και κλαίω από χαρά.Ο καρκίνος ήρθε στη ζωή μου για καλό,μου έκανε καλό. Ακούγεται οξύμωρο, αλλάέτσι είναι», συνέχισε ο ηθοποιός.

«Βγήκα απότο νοσοκομείο, τελείωσε η χημειοθεραπεία,όλα πήγαν καλά. Βλέπεις τα γένια μουαρχίζουν και βγαίνουν σιγά σιγά, ξανά.Δίνω αυτή τη μάχη περίπου ενάμιση χρόνο.Δεν ξέρω αν είμαι δυνατός ή αν είμαικαλός, θεωρώ ότι είμαι τίποτα. Αλλά μουέκανε καλό, αλήθεια. Ακόμα και το χειρότερονα έρθει, με αγάπη θα το δεχτώ», πρόσθεσε.

«Το χειρότεροήρθε Γιώργο, το αντιμετώπισες και απόεδώ και πέρα όλα θα πάνε καλά», είπε οΓιώργος Λιάγκας στον ηθοποιό, με τονΓιώργο Παράσχο να απαντά με δάκρυα σταμάτια: «Να σε ακούσει ο Θεός παλικάριμου».

«Ζητώ συγγνώμη,Γιώργο μου, δεν μπορώ να μιλήσω άλλο,συγχωρέστε με. Ευχαριστώ πάρα πολύ!»,πρόσθεσε ο Γιώργος Παράσχος, εμφανώςσυναισθηματικά φορτισμένος.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Παράσχος, Και, -Συγκινούν,giorgos paraschos, kai, -sygkinoun