Γιάννης Ζουγανέλης: «Χαθήκαμε στην πολιτική ορθότητα, πρέπει να την τελειώσουμε για να πάμε μπροστά»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης τόνισε για την πολιτική ορθότητα ότι πρέπει να μπει ένα τέλος ώστε να εξελιχθεί η κοινωνία.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης αναφέρθηκε στην παιδική του ηλικία: «Όταν ήμουν παιδί, δεν ξέρω για ποιο λόγο, ήμουν μια σιγανοπαπαδιά! Γιατί πραγματικά δεν εκτέθηκα ποτέ στους δασκάλους μου, ενώ είχα εκτεθεί σε όλο το περιβάλλον των συμμαθητών μου. Ήμουν ένας άνθρωπος που έκανε πολλά πράγματα αλλά η κοινωνία ήταν μυστήρια».

Σημείωσε ότι είναι υπέρ των γυναικών και κατά της φαλλοκρατίας: «Υπήρχε ένα τραγούδι εκείνη την εποχή ενός συγκροτήματος

που μίλαγαν κατά της φαλλοκρατίας και όταν το είπα εγώ αυτό, μου είπαν: "Τι θες τώρα;". Οπότε σταμάτησα να μιλάω. Σιγά που δεν υπάρχει και σήμερα φαλλοκρατία! Και όχι μόνο αυτό, ελπίζοντας ότι δεν θα παρεξηγηθώ με αυτή την πολιτική ορθότητα που την μισώ, φαλλοκράτες είναι οι άνδρες. Ενισχύονται όμως από τις γυναίκες και οι γυναίκες ενισχύουν την φαλλοκρατία με την στάση τους απέναντι σε αυτό. Από την άλλη πλευρά, επειδή πιστεύω με τρέλα, με υπερβατικότητα στη θηλυκότητα, η ζωή χωρίς γυναίκες για μένα είναι μια ανύπαρκτη ζωή. Γι’ αυτό τολμώ και λέω μερικά πράγματα παραπάνω για να τις βάλω στη λογική ότι "δεν δέχεστε να είστε κατώτερες"».

Τέλος, ο διάσημος τραγουδιστής και ηθοποιός είπε ότι η πολιτική ορθότητα έχει περιορίσει την ελευθερία του λόγου του. «Έχω αμβλύνει πια πολύ τον λόγο μου και δεν αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Συνέχεια πλέον όλα τα στρογγυλεύω, όλα τα κάνω και ντρέπομαι. Νομίζω όμως πως πρέπει να λειτουργήσουμε αντίθετα. Ήδη τώρα φτιάχνω ένα τραγούδι που μιλάω για την πολιτική ορθότητα και για το ότι χαθήκαμε σε αυτήν. Πρέπει όμως να το τελειώσουμε για να πάμε μπροστά», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα