Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Το πριβέ δείπνο με εκλεκτούς καλεσμένους στο Κάπρι -O Αντρέα Μποτσέλι έπαιξε κιθάρα

Μετά τον Έλτον Τζον σειρά είχε ο Αντρέα Μποτσέλι, ο οποίος συνάντησε τον Γιάννη Κούστα και τη σύζυγό του, Δήμητρα.

Ανέμελες διακοπές στο μαγευτικό Κάπρι συνεχίζουν να απολαμβάνουν ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα, λίγες ημέρες μετά τα λαμπερά πάρτι και τη δεξίωση που παρέθεσαν για τη βάπτιση του γιου τους, Γιάννη Κούστα Τζούνιορ, στην οποία τραγούδησε ο Έλτον Τζον. Το ζευγάρι παραμένει στην Ιταλία μαζί με καλούς φίλους, απολαμβάνοντας χαλαρές στιγμές και κοσμοπολίτικη αύρα, ενώ στις φωτογραφίες

που βλέπουμε στα social media ξεχωρίζει και η νονά του νεοφώτιστου, Άννα Βίσση.

Ανάμεσα στις βραδινές εξόδους του ζευγαριού, σίγουρα εντύπωση έκανε ένα ξεχωριστό ιταλικό δείπνο με εκλεκτή παρέα, στην οποία βρισκόταν και ο διάσημος τενόρος Αντρέα Μποτσέλι.

Η βραδιά εξελίχθηκε σε μία μαγική εμπειρία, όταν ο Αντρέα Μποτσέλι πήρε την κιθάρα του και τραγούδησε, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μία αξέχαστη μουσική στιγμή.

Μάλιστα, κάποια στιγμή η Άννα Βίσση πήγε κοντά του για να τον απολαύσει. Στα stories που δημοσιεύτηκαν στο Instagram διαβάσαμε «Και κάπως έτσι ο Αντρέα Μποτσέλι πήρε την κιθάρα του», «Και γνώρισε τη δική μας Άννα Βίσση», αποτυπώνοντας το κλίμα της βραδιάς.

Δείτε φωτογραφίες από το δείπνο του ζεύγους Κούστα στο Bovary.gr.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα