Ελένη Βιτάλη: Ακύρωσε τη συμμετοχή της σε συναυλία στο Ισραήλ -Ενοχλημένος ο Ισραηλινός τραγουδιστής

Ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο η Ελένη Βιτάλη ακύρωσε την προγραμματισμένη εμφάνισή της σε συναυλία στο Ισραήλ προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η τραγουδίστρια είχε κανονίσει από τον Οκτώβριο του 2023 να εμφανιστεί παρέα με πολύ γνωστό Ισραηλινό τραγουδιστή, σε συναυλία που θα γίνει προς τιμήν του, στις 28 Μαΐου. Ωστόσο, οι διοργανωτές καταγγέλλουν τώρα, πως η Ελένη Βιτάλη ακύρωσε την εμφάνισή της μία εβδομάδα

πριν τη συναυλία, αφήνοντάς τους ξεκρέμαστους.

Στην εκπομπή μίλησε συνεργάτης της τραγουδίστριας, αναφερόμενος στους λόγους που η ίδια θέλησε να ακυρώσει τη συμμετοχή της. «Σας ενημερώνουμε υπεύθυνα εκ μέρους της κ. Βιτάλη, ότι δεν θέλει να πάει τώρα να δώσει συναυλία στο Ισραήλ, διότι φοβάται λόγω του πολέμου. Ο μόνος λόγος είναι αυτός και κανένας άλλος. Μακάρι να τελειώσει ο πόλεμος και φυσικά, θα πάει. Φοβάται, δεν θέλει να πάει τώρα. Έχουμε ενημερώσει τους διοργανωτές», είπε χαρακτηριστικά.

Ελένη Βιτάλη: Ενοχλημένοςο Ισραηλινός τραγουδιστής από την απόφασή της να ακυρώσει την εμφάνισή της

Η απόφαση της ΕλένηςΒιτάλη προκάλεσε και την αντίδραση του Ισραηλινού τραγουδιστή που θασυνεργάζονταν, με τον ίδιο να δηλώνει ότι «δεν ενδιαφέρομαι να φιλοξενήσω ή ναπαίξω μαζί με όποιον μισεί το Ισραήλ».

«Λίγο πριν τησυναυλία μου στο Ηangar, όπου γιορτάζω 30 χρόνια καριέρας, η τραγουδίστρια ΕλένηΒιτάλη αποφάσισε να ακυρώσει την άφιξή της στο Ισραήλ και τη συμμετοχή της στησυναυλία, λόγω αλληλεγγύης της στον Παλαιστινιακό λαό. Και χωρίς να"απολογηθεί" καθόλου. Όλα είναι ήδη έτοιμα και κλεισμένα για το σόουκαι παρόλο που είχε όλο τον χρόνο να εκφράσει γενναία την πολιτική της θέση,επέλεξε να επιβεβαιώσει την ημερομηνία για τη νέα συναυλία. Η Ελένη ενήργησε μεασέβεια προς τον εαυτό της γενικότερα και προς το κοινό ειδικότερα. Και λόγωπροσβολής προς εμένα και το κοινό, δεν ενδιαφέρομαι να φιλοξενήσω ή να παίξωμαζί με όποιον μισεί το Ισραήλ. Στη θέση της θα έρθει η τεράστια τραγουδίστριαΠίτσα Παπαδοπούλου που αμέσως απάντησε θετικά στην πρόσκλησή μου. Τιμή μου», σημείωσεσχετικά ο Ισραηλινός τραγουδιστής.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου θα τραγουδήσει στη θέση της Ελένης Βιτάλη στο Ισραήλ

Στη θέση της Ελένης Βιτάλη, θα εμφανιστεί η Πίτσα Παπαδοπούλου, η οποία δήλωσε σχετικά στο «Πρωινό»: «Αυτά συμβαίνουν στους καλλιτέχνες. Ούτε η Βιτάλη θα ήταν η πρώτη, ούτε εγώ θα ήμουν η δεύτερη που θα πηγαίναμε στο Ισραήλ. Βεβαίως έχω ξαναπάει, και έχουμε τραγουδήσει. Πολύ καλός είναι ο λαός, έρχονται στα μαγαζιά που δουλεύουμε. Δικαίωμά της δεν είναι της κ. Βιτάλη; Της Ελένης, δεν είναι δικαίωμά της η γυναίκα να μη θέλει, να φοβάται, ή κάτι;».

Κληθείσα να σχολιάσει τη σχετική ανακοίνωση από την ισραηλινή πλευρά, με τον δημοσιογράφο της εκπομπής να της εξηγεί ότι είπαν πως είναι καλύτερα που δεν θα μεταβεί τελικά στη χώρα η Ελένη Βιτάλη, η Πίτσα Παπαδοπούλου είπε: «Τι θα πει καλύτερα και χειρότερα; Δεν υπάρχει... Κάποιος μπορεί, κάποιος δεν μπορεί σήμερα, αύριο μπορεί κάποιος άλλος. Δεν είναι αυτά τα πράγματα, αυτά συμβαίνουν και στα μαγαζιά μας. Δεν μπορώ να μπω στο πολιτικό κομμάτι εγώ. Δεν ξέρω αν κάνω καλά ή κακά».

«Έχω πάει πολλές φορές στο Ισραήλ. Είναι βεβαίως δύσκολο που είναι εμπόλεμη η κατάσταση, αλλά ξέρω ότι πάνε πάρα πολλοί συνάδελφοι», πρόσθεσε η Πίτσα Παπαδοπούλου.  

Oλες οι ειδήσειςGreek Beer Awards: Αυτή είναι η καλύτερη ελληνική μπύρα, διακρίθηκε σε τυφλή γευστική δοκιμήΗ Κέιτ Μίντλετον δεν επιστρέφει ακόμη στα βασιλικά καθήκοντα -Εκπρόσωπος του Παλατιού δίνει updateΤι τρέχει με τους Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ: Πάνε προς οριστικό χωρισμό, ζουν χωριστά μήνες

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελένη Βιτάλη, Ακύρωσε, Ισραήλ -Ενοχλημένος, Ισραηλινός,eleni vitali, akyrose, israil -enochlimenos, israilinos