Άντζελα Γκερέκου: Όταν μπήκα στην πολιτική, οι αντίπαλοί μου μοίραζαν φέιγ βολάν με αισθησιακές φωτό από σειρές

Στην ενασχόλησή της με την πολιτική, αλλά και στον Τόλη Βοσκόπουλο, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Άντζελα Γκερέκου σε συνέντευξη που παραχώρησε, υποδεχόμενη τη Νίκη Λυμπεράκη στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κέρκυρα.

«Σε αυτό το σπίτι ζήσαμε με τον Τόλη από την αρχή της γνωριμίας μας και του γάμου μας, 25 ολόκληρα χρόνια. Δεν είναι ότι με ενοχλεί που με ρωτάνε οι δημοσιογράφοι για εκείνον, αλλά μου είναι δύσκολο κάθε φορά να βρω τις σωστές λέξεις για να τον περιγράψω. Πώς μπορείς να περιγράψεις αυτό το ταξίδι 25 χρόνων με έναν τέτοιο άνθρωπο; Είμαι ευγνώμων που το βίωσα αυτό το συναίσθημα και έκανα αυτή την πορεία μαζί του», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός από τη «Γη της Ελιάς» και πρόεδρος του ΕΟΤ.

«Ο Τόλης είχεξεκινήσει να γράφει την αυτοβιογραφία του, είχε γράψει περίπου 80 σελίδες. Είχεξεκινήσει από τον διωγμό των γονιών του από τη Μικρά Ασία, και έφτασε μέχρι τότεπου ξεκίνησε την καριέρα του στο θέατρο. Λυπάμαι πραγματικά που δεν ήθελε από κάποιαστιγμή και μετά να το συνεχίσει. Είναι μια μεγάλη ευθύνη, μου εμπιστεύτηκε νατην ολοκληρώσω εγώ», αποκάλυψε η ίδια σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Άντζελα Γκερέκου:Συγκινούμαι πολύ όταν ακούω ένα τραγούδι ή βλέπω μία ταινία με τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Από μικρή είχα έναν φόβο με τον θάνατο, με την απώλεια αγαπημένων προσώπων. Δεν μπορούσα να συμβιβαστώ. Πλέον έχω μάθει να ζω με την απώλεια, σαν η σχέση να διαμορφώνεται, να συνεχίζεται και να εμπλουτίζεται και μετά τον θάνατο, χωρίς αυτό να εμποδίζει τη συνέχεια της ζωής. Αυτό είναι το μήνυμα που δίνεις και στο παιδί σου. Η κόρη μου πέρασε πολύ δύσκολα με την απώλεια του πατέρα της, ήταν σε μια κρίσιμη ηλικία. Αλλά με το δείγμα της δικής σου στάσης, πρέπει να πεις στο παιδί ότι η χαρά συνεχίζει να υπάρχει σε άλλα πράγματα. Μετά τον θάνατο του Τόλη δεν μπορούσα να ακούσω κάποιο τραγούδι του ή να τον δω σε κάποια ταινία. Ήταν πολύ δύσκολο. Μετά από κάποιο διάστημα άρχισα να νιώθω ότι είναι ωραία που υπάρχει και τον βλέπω, συγκινούμαι πάντα πολύ», περιέγραψε η Άντζελα Γκερέκου για το πώς βίωσε τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

Η ίδια μίλησε καιγια τα πρώτα της βήματα στον χώρο της πολιτικής, όταν δέχτηκε, όπως εξήγησεέναν «ανελέητα σεξιστικό» πόλεμο από τους αντιπάλους της.  

«Όταν ασχολήθηκα με την πολιτική ο πόλεμος ήταν ανελέητα σεξιστικός. Οι αντίπαλοί μου χρησιμοποιούσαν το γεγονός ότι είμαι γυναίκα, καλλιτέχνης και σύζυγος του Βοσκόπουλου για να δημιουργήσουν έναν αρνητισμό και μία καχυποψία. Μοίρασαν μέχρι φέιγ βολάν στα χωριά με πιο αισθησιακές μου φωτογραφίες που είχα κάνει ως ηθοποιός, αλλά τους γύρισε μπούμερανγκ. Αμέσως κατάλαβα ότι αυτό ήταν ένας πολύ βρόμικος πόλεμος. Ο κόσμος, όμως, ένιωθε την αλήθεια», περιέγραψε η Άντζελα Γκερέκου.

Oλες οι ειδήσειςGreek Beer Awards: Αυτή είναι η καλύτερη ελληνική μπύρα, διακρίθηκε σε τυφλή γευστική δοκιμήΗ Κέιτ Μίντλετον δεν επιστρέφει ακόμη στα βασιλικά καθήκοντα -Εκπρόσωπος του Παλατιού δίνει updateΤι τρέχει με τους Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ: Πάνε προς οριστικό χωρισμό, ζουν χωριστά μήνες

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα