Αυτές είναι οι 35 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα -Οι 3 κατηγορίες [πίνακες]

Το Great Place to Work Hellas ανακοίνωσε την Κυριακή 12 Μαΐου τα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces Hellas 2024, της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης εργασιακού κλίματος στην Ελλάδα, με τις επωνυμίες των κορυφαίων εταιρειών που διακρίνονται φέτος για το εργασιακό τους περιβάλλον.

Στην έρευνα Best Workplaces™ 2024, η οποία διεξήχθη για

22η συνεχή χρονιά στη χώρα μας, με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, The American College of Greece, διακρίνονται φέτος 35 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους.

Οι τρεις κατηγορίες10 «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους,15 «μεσαίες» επιχειρήσεις που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους,10 «μικρές» επιχειρήσεις που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους.

Η ένταξη στη λίστα Best Workplaces, η οποία συντάσσεται κάθε χρόνο τα τελευταία 21 χρόνια στην Ελλάδα, αποτελεί την ύψιστη διάκριση για μια εταιρεία, η οποία έχει αποκτήσει την πιστοποίηση του Great Place to Work® Hellas και την κατατάσσει στην elite των εταιρειών της χώρας μας αναφορικά με το εξαιρετικό εργασιακό της περιβάλλον.

Η λίστα ανακοινώνεται την άνοιξη κάθε έτους και προέρχεται από τις εταιρείες οι οποίες έχουν πιστοποιηθεί κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς. Η φετινή λίστα, όπως αναφέρθηκε, περιλαμβάνει 10 μικρές εταιρείες (με 20-49 εργαζόμενους), 15 μεσαίες (με 50-250 εργαζόμενους) και 10 μεγάλες (με περισσότερους από 250 εργαζόμενους).

Οι εταιρείες που διακρίνονται φέτος είναι οι εξής:
S. C. Johnson HellasIpsen GreeceeLearning IndustryArbitrage Real EstateCyberlogicGreentube (AbZorba Games)Zoetis HellasOctaneTMF GreeceEniaBristol Myers SquibbHack The BoxYodeckCampeón GamingBausch + Lomb GreeceTransifexΚαρατζά και ΣυνεργάτεςChiesi HellasAnsysOTSUbitechSiemens HealthineersSeanergy Maritime Holdings Corp.interworks.cloud™ Digital RealtyDHL Express (Ελλάς)ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗXMΒ. ΚΑΥΚΑΣ Α.ΕKaizen GamingMelissa - KikizasEpsilon NetΜεΐδάνης-ElectroinvestΕΥ Greecebluegr Hotels & ResortsΗ έρευνα του Great Place Τo Work διεξάγεται με ανώνυμα ερωτηματολόγια και στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην άποψη που έχουν οι εργαζόμενοι για την εταιρεία τους.Η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2024. Υποψήφιες για τη λίστα Best Workplaces 2024 ήταν όλες οι εταιρείες οι οποίες πιστοποιήθηκαν μέσα στο 2023 για το καλό τους εργασιακό περιβάλλον από το Great Place Τo Work και είχαν υποβάλει την έκθεση Culture Audit με τις πολιτικές και πρακτικές διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού τους μέχρι το τέλος του 2023. Συνολικά μέσα στο 2023 απέκτησαν την Πιστοποίηση Great Place to Work-Certified 176 εταιρείες όλων των μεγεθών. Από τις πιστοποιημένες εταιρείες υπέβαλαν την έκθεση Culture Audit και έθεσαν υποψηφιότητα για ένταξη στη λίστα Best WorkplacesΤΜ 2024 οι 80 εταιρείες.Το σύνολο των εργαζομένων που έλαβαν ερωτηματολόγιο για να αξιολογήσουν την εταιρεία τους στις υποψήφιες για ένταξη στη λίστα εταιρείες ήταν 43.821. Η μεγαλύτερη εταιρεία που διακρίνεται στη λίστα απασχολεί πάνω από 11.000 εργαζόμενους, ενώ η μικρότερη μόλις 22.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτές, Εργασιακό Περιβάλλον, Ελλάδα -Οι 3, [πίνακες],aftes, ergasiako perivallon, ellada -oi 3, [pinakes]