Άδωνις Γεωργιάδης: Είμαι ευτυχής που η εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision ήρθε 2η -Οι Ευρωπαίοι στείλαμε ένα μήνυμα

Τα όσα συνέβησαν στη Eurovision 2024 που έλαβε πολιτική χροιά, λόγω της παρουσίας της εκπροσώπου του Ισραήλ και των αντιδράσεων λόγω του πολέμου στη Γάζα σχολίασε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχής που παρά το φοβερό μπούλινγκ έως και εκφοβισμό, απειλές κατά της ζωής της και όλα όσα είδαμε να έχουν συμβεί (η εκπρόσωπος του Ισραήλ πήρε τη δεύτερη θέση). Με τα γιουχαΐσματα μέσα στην αίθουσα από ένα κοινό εμφανώς εχθρικό προς το Ισραήλ, σε μια πόλη της Σουηδίας που έχει πολύ μεγάλο ποσοστό μουσουλμάνων. Ως γνωστόν, σχεδόν είναι όλοι μουσουλμάνοι εκεί. Με μια σύμπτωση πολιτών, αριστερών κινημάτων και αριστεριστών κινημάτων της Ευρώπης μαζί με τους ισλαμιστές σε πλήρη συμμαχία κατά του Ισραήλ», είπε αρχικά στην συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

«Η κυρία αυτή όχι μόνο τραγούδησε πολύ ωραία, αλλά πήρε και τη δεύτερη θέση, την ψήφο του ευρωπαϊκού κοινού. Οι Ευρωπαίοι πολίτες που συμμετείχαμε χθες όλοι στην ψηφοφορία της Eurovision, στείλαμε ένα μήνυμα. Αυτή η καινούργια περίοδος αντισημιτισμού που έχει γεννηθεί στη Δύση, υποβοηθούμενη από την ανοησία της άκρας αριστεράς, που δεν αντιλαμβάνονται ότι αν ποτέ επικρατούσαν οι δυνάμεις της Χαμάς στην Ευρώπη, δεν θα μπορούσαν να βγουν από το σπίτι τους», σημείωσε.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άδωνις Γεωργιάδης, Είμαι, Ισραήλ, Eurovision, 2η -Οι Ευρωπαίοι,adonis georgiadis, eimai, israil, Eurovision, 2i -oi evropaioi