The Simpsons: Έντονες αντιδράσεις από fans για τον θάνατο του χαρακτήρα της σειράς «Larry»

Εκνευρισμένοι είναι οι fans των Simpsons, με τον θάνατο ενός χαρακτήρα που εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1989 την πρώτη σεζόν.

Είναι ο Larry «The Barfly» Dalrymple, ο οποίος εμφανιζόταν κυρίως στο μπαρ Moe's κοντά στον Homer Simpson και τους φίλους του, λέγοντας μόλις μια ή δύο ατάκες.

Οι θαυμαστές άρχισαν να κράζουν τους δημιουργούς μετά την προβολή του θανάτου του Larry γράφοντας στο Twitter: «Πώς τόλμησαν

να σκοτώσουν τον Larry;» και «Έφεραν έναν τέτοιο θάνατο χωρίς λόγο».

Η απάντηση στους fans από τον παραγωγό

Ο Τομ Λονγκ, εκ των εκτελεστικών παραγωγών της κωμικής σειράς κινουμένων σχεδίων, μετά τον ντόρο που προκλήθηκε, είπε στο TMZ ότι η δημιουργική ομάδα ήθελε ο θάνατος του Larry να «χτυπήσει σκληρά το κοινό» παρόλο που ο ήρωας δεν είχε ποτέ σημαντικό ρόλο.

Ο Λονγκ είπε πως «δεν έχει σημασία πόσο μικρός ήταν ο ρόλος του Larry, επειδή οι χαρακτήρες στο "The Simpsons" δεν πεθαίνουν συχνά κι έτσι, είναι μεγάλη υπόθεση όταν πεθαίνουν».

Πρόσθεσε πως λυπάται για την αναστάτωση που προκλήθηκε στους θαυμαστές από το θάνατο και το θλιβερό γεγονός αλλά του αρέσει που το παίρνουν τόσο βαριά όπως ο Homer και η παρέα κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Simpsons, Έντονες, Larry,Simpsons, entones, Larry