Euroleague: Η ανακοίνωση της γερμανικής αστυνομίας για τα επεισόδια στην Uber Arena

Η γερμανική αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τα επεισόδια μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και της Φενερμπαχτσέ, λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεταξύ τους ημιτελικού στο Βερολίνο για την Euroleague.

Σύμφωνα με την αστυνομία, υπήρξε ρίψη μπουκαλιών και πυροτεχνημάτων, χωρίς να διευκρινίζει από ποια πλευρά ξεκίνησαν τα επεισόδια, σημειώνοντας πως ορισμένοι οπαδοί πήγαν να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο,

κάτι που όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα, ήταν οπαδοί της Τουρκικής ομάδας.

Τόνισε μάλιστα πως ακόμη κι αυτοί που έχουν συλληφθεί και έχουν εισιτήριο, δεν θα τους επιτραπεί η παρουσία στις κερκίδες.

Η ανακοίνωση της γερμανικής αστυνομίας

«Σήμερα το απόγευμα, αρκετές χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία μπροστά από την “Uber Arena”, με αφορμή το διεθνές τουρνουά μπάσκετ. Υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ αντίπαλων οπαδών, στις οποίες χρησιμοποιήθηκαν πυροτεχνήματα και μπουκάλια.

Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων εκμεταλλεύτηκε αυτήν την κατάσταση, προκειμένου να αποκτήσει μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στην αρένα. Αυτή τη στιγμή καταγράφονται τα προσωπικά στοιχεία των εμπλεκομένων. Αυτοί θα αποβληθούν και θα τους απαγορευτεί η είσοδος στις εγκαταστάσεις, ανεξάρτητα από το αν έχουν εισιτήρια ή όχι. Τα εκδοτήρια εισιτηρίων θα ανοίξουν ξανά μόνο όταν διασφαλιστεί ότι η πρόσβαση στην αίθουσα μπορεί να επιτευχθεί χωρίς διακοπή».

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Euroleague,Uber Arena