EURO 2016: Κροατία-Ισπανία, 22:00

Τα δύο μεγάλα ονόμα του 4ου ομίλου συγκρούονται απόψε στο Μπορντό (22:00, ΕΡΤ1). Κροατία και Ισπανία διεκδικούν την πρώτη θέση του ομίλου, με τους «Φούριας Ρόχας» να έχουν το προβάδισμα.

Η Κροατία έφτασε λίγα δευτερόλεπτα από την κατάκτηση της πρόκρισης όμως δεν κατάφερε να την πάρει οριστικά. Αυτό σημαίνει ότι στο τελευταίο παιχνίδι της απέναντι στην Ισπανία χρειάζεται τουλάχιστον το βαθμό για να πάρει το εισιτήριο χωρίς να περιμένει την ολοκλήρωση των ομίλων, μπαίνοντας σε περιπέτειες.

Η ισοπαλία με

την Τσεχία αν και προηγήθιηκε 2-0, στέρησε τη δυνατότητα από τους Κροάτες να παραταχθούν χωρίς άγχος απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Το κλίμα στην ομάδα διαταράχθηκε, όχι από την ισοπαλία αλλά από τα επεισόδια που δημιούργησε μερίδα οπαδών της ομάδας στις κερκίδες. Ο Αντρέ Τσάτσιτς όμως έχει έναν ακόμη λόγο για να ανησυχεί. Ο Λούκα Μόντριτς αποχώρησε τραυματίας από το τελευταίο παιχνίδι και ο Κροάτης τεχνικός ίσως δεν θελήσει να ρισκάρει τη συμμετοχή του ενόψει της συνέχειας. Η Κροατία άλλωστε ακόμη και με μικρής έκταασης ήττα, θα διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης.

Από την πλευρά της η Ισπανία παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο κόντρα στην Τουρκία. Με τον Ινιέστα να οργανώνει ξανά ως άριστος μαέστρος, έφτασε στην επικράτηση 3-0 και θα μπορούσε να έχει πετύχει ακόμη περισσότερα γκολ. Ζητούμενο πλέον για τους Πρωταθλητές Ευρώπης είναι η πρώτη θέση, την οποία μπορούν να κατακτήσουν ακόμη και με ισοπαλία. Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε δεν αποκλείεται να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές του, ακόμη και στο αρχικό σχήμα με τους Πέδρο, Κόκε και Αντούριθ να διεκδικούν θέση βασικού.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ολλανδός Μπιορν Κάιπερς.

Πιθανές Συνθέσεις
Κροατία:Σούμπασιτς - Σρνα, Τσόρλουκα, Βίντα, Στρίνιτς - Μπαντέλι, Κόβατσιτς - Μπρόζοβιτς, Ράκιτιτς, Πέρισιτς - Μάντζουκιτς
Ισπανία:Ντε Χέα - Χουανφράν, Πικέ, Ράμος, Άλμπα - Μπουσκέτς, Ινιέστα, Φάμπρεγας - Σίλβα, Νολίτο, Μοράτα

Υπέρτιτλος: 4ος ΟΜΙΛΟΣ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥMatch Info: 22:00Ομάδα A: ΚροατίαΟμάδα Β: ΙσπανίαURL αντίστοιχου αρθρου: http://www.iefimerida.gr/match/273499/euro-2016-kroatia-ispania-2200-4os-omilos-21-ioynioy-2200
Keywords
Τυχαία Θέματα