EURO 2016: Ισπανία-Τουρκία, 22:00

Τη δεύτερη νίκη με την οποία θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του EURO θα αναζητήσει η Ισπανία απόψε κόντρα στην Τουρκία (22:00, ΕΡΤ1) στη Νίκαια.

Η Ισπανία κατάφερε έστω και δύσκολα να πάρει τη νίκη απέναντι στην Τσεχία, στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών της στον 4ο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα όμως χρειάστηκε να περιμένει έως το 87ο λεπτό για να λυτρωθεί από την κεφαλιά του

Πικέ.

Τώρα καλείται να πάρει μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στην Τουρκία, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να μην αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα αφού έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους.

Από την πλευρά της η Τουρκία απογοήτευσε με την εικόνα της απέναντι στην Κροατία. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να φανεί απειλητική και μοιραία ηττήθηκε από το γκολ του Μόντριτς.

Οι Τούρκοι δεν έχουν πολλά περιθώρια πλέον αν θέλουν να μην αποκλειστούν από τη 2η κιόλας αγωνιστική. Οφείλουν να πάρουν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας ώστε να τα παίξουν όλα για όλα στο φινάλε απέναντι στην Τσεχία. Ο Τερίμ αναμένεται να κάνει αλλαγές στην 11άδα του ενώ οι Τοπάλ και Γκιονούλ δεν ακολούθησαν όλες τις προηγούμενες προπονήσεις λόγω ενοχλήσεων.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σέρβος Μιλοβάν Ρίστιτς.

Πιθανές Συνθέσεις
Ισπανία:Ντε Χέα - Χουανφράν, Ράμος, Πικέ, Αλμπα - Φάμπρεγας, Μπουσκέτς, Ινιέστα - Νολίτο, Σίλβα, Αντούριθ
Τσεχία:Μπαμπατσάν - Γκιονούλ, Τοπάλ, Μπαλτά, Ερκίν - Ινάν, Τουράν - Τσαλχάνογλου, Μορ, Οζιακούπ - Μπουράκ Γιλμάζ

Υπέρτιτλος: 4ος ΟΜΙΛΟΣ - 17 ΙΟΥΝΙΟΥMatch Info: 22:00Ομάδα A: ΙσπανίαΟμάδα Β: ΤουρκίαURL αντίστοιχου αρθρου: http://www.iefimerida.gr/match/272896/euro-2016-ispania-toyrkia-2200-4os-omilos-17-ioynioy-2200
Keywords
Τυχαία Θέματα