EURO 2016: Ιρλανδία-Σουηδία, 19:00

Μετέχουν στον όμιλο του «θανάτου» και γνωρίζουν πως κάθε απώλεια βαθμών μπορεί να κοστίσει. Ιρλανδία και Σουηδία κάνουν πρεμιέρα απόψε (19:00, ΕΡΤ1), στο πλαίσιο του 5ου ομίλου.

Ο Ο'Νιλ κατάφερε έστω και να θεωρείται προπονητής παλαιάς αντίληψης να στείλει την Ιρλανδία στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Εχοντας ως σύνολο μεγάλη δυναμική από την παρουσία των παικτών της στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, η Ιρλανδία κατάφερε να ταξιδέψει στη Γαλλία όπου ξεχωρίζει φυσικά η παρουσία στην επίθεση των Λονγκ και Κιν.

Στην

αντίπερα όχθη, η Σουηδία έχει το μεγάλο αστέρι στη σύνθεσή της, τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Ο 34χρονος επιθετικός συγκεντρώνει πάνω του όλα τα φώτα όμως ο Έρικ Χάμρεν γνωρίζει πως έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν στα δύσκολα να πρωταγωνιστήσουν.

Σημαντικές απώλειες δεν υπήρχαν στις αποστολές των δυο ομάδων όμως οι Ιρλανδοί έχουν κάποια μικροπροβλήματα για τη σημερινή αναμέτρηση. Ο Μπρέιντι δύσκολα θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ ο Γουόλτερς έχασε κάποιες προπονήσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Από την πλευρά τους οι Σουηδοί είδαν τον Ισακσον να νιώθει κάποιες ενοχλήσεις αλλά αναμένεται να ξεκινήσει βασικός στην αποψινή πρώτη μάχη.

Πιθανές Συνθέσεις
Ιρλανδία:Ράντολφ - Κόουλμαν, Κλαρκ, Ο'Σέι, Κίο - Γουέλαν, ΜακΚάρθι - Χούλαχαν, ΜακΓκίντι, ΜακΛιν - Λονγκ
Σουηδία: Ισακσον - Λούστιγκ, Λίντελοφ, Γκράνκβιστ, Όλσον - Ντουρμάζ, Κάλστρομ, Εκνταλ, Φόρσμπεργκ - Ιμπραϊμοβιτς, Μπεργκ

Υπέρτιτλος: 5ος ΟΜΙΛΟΣ - 13 ΙΟΥΝΙΟΥMatch Info: 19:00Ομάδα A: ΙρλανδίαΟμάδα Β: ΣουηδίαURL αντίστοιχου αρθρου: http://www.iefimerida.gr/match/272004/euro-2016-irlandia-soyidia-1900-5os-omilos-13-ioynioy-1900
Keywords
Τυχαία Θέματα