Bόλος: Απείλησε τον πρώην σύζυγο ότι έχει έναν μήνα ζωή

09:26 24/5/2025 - Πηγή: Real.gr
Στα δικαστήρια “συχνάζει” ζευγάρι που ανταλλάσει κατηγορίες και μηνύσεις για εξυβρίσεις και απειλές. Διευθυντής δημοτικής επιχείρησης του Βόλου που είχε κατηγορηθεί και αθωώθηκε για ενδοοικογενειακή απειλή, την εκδικήθηκε και την έστειλε στο εδώλιο.

Ποινή φυλάκισης 7 μηνών με αναστολή επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στην πρώην σύζυγο, μετά από καταγγελία του διευθυντή της δημοτικής επιχείρησης ότι δέχθηκε απειλή για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης 22 Μαΐου.

Το θύμα, που διαμένει το τελευταίο διάστημα στο σπίτι της 70χρονης μητέρας του, μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του φέρεται να δέχθηκε τηλεφώνημα από την πρώην σύζυγό του, η οποία τον προειδοποίησε πως “σε έναν μήνα θα πεθάνεις”.

Μετά το τηλεφώνημα, ο ίδιος αποχώρησε αμέσως για το σπίτι της πρώην συζύγου του. Λίγο αργότερα, το τηλέφωνο του σπιτιού της μητέρας του χτύπησε ξανά. Η 70χρονη απάντησε και άκουσε τον εγγονό της να ζητάει τον πατέρα του. Πριν προλάβει να του απαντήσει, πήρε το ακουστικό η πρωην νύφη της η οποία ξέσπασε σε φωνές: «Πέταξέ τον από το σπίτι, μεγαλώνεις έναν αλήτη».

Από την πλευρά της, η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι πριν τα επίδικα περιστατικά βρισκόταν με φίλες της στο κέντρο της πόλης και την ειδοποίησε η μητέρα της πως κάποιος χτυπούσε επίμονα την πόρτα του σπιτιού τους και την αναζητούσε. Εκρινε πως ηταν περίεργο να της χτυπά κάποιος την πόρτα , γι΄αυτό επικοινώνησε με την αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό, ενώ επέστρεψε αμέσως στο σπίτι της.

Όταν έφτασε, η αστυνομία είχε ήδη προχωρήσει στη σύλληψη του άνδρα που χτυπούσε την πόρτα της και αποκαλύφθηκε πως ηταν τοξικομανής της περιοχής. Η ίδια άρχισε να περιγράφει στο δικαστήριο ένα σκηνικό που παρέπεμπε σε θρίλερ, στο οποίο ενέπλεξε και την αδελφή της.

Η κατηγορούμενη κατέθεσε συγκεκριμένα ότι μετά την σύλληψη του άντρα που χτυπούσε την πόρτα του σπιτιού της, εμφανίστηκε η αδερφή της μαζί με έναν άνδρα που συστήθηκε ως αστυνομικός του Α.Τ. Βόλου. Ο άνδρας της είπε ότι το επόμενο πρωί θα οδηγηθεί στη φυλακή και τα παιδιά της θα παραδοθούν στον πρώην σύζυγό της, καθώς ο γιος της είχε καταθέσει εναντίον της.

Η ίδια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο πρώην σύζυγός της να έβαλε τον τοξικομανή να την τρομοκρατήσει, ενώ ισχυρίστηκε πως η αδερφή της έχει χρηματιστεί από τον πατέρα του παιδιού της, για να πάρει το μέρος του.

Η μητέρα του παθόντα, κατέθεσε στο δικαστήριο πως η πρώην νύφη της λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή και την στήριζε ψυχολογικά όσο διατηρούσε ακόμα σχέση με τον γιο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Bόλος, Απείλησε,Bolos, apeilise