Τσίπρας: «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα από την θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης»

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει τον αγώνα του κατά των μνημονιακών και αντιλαϊκών πολιτικών από την θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ξεκαθάρισε ο Αλέξης Τσίπρας, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο παρερμηνείας για τις προθέσεις του κόμματος την επόμενη ημέρα των εκλογών.

«Θα είμαστε παρόντες στις εξελίξεις από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης» σημείωσε, τονίζοντας πως «όλοι πρέπει να

γνωρίζουν ότι τα μέτρα της λιτότητας και της εκποίησης δημόσιας περιουσίας δεν θα μπορέσουν να προχωρήσουν γιατί στερούνται λαϊκής νομιμοποίησης». Όπως ανέφερε, η απόρριψη του μνημονίου είναι μια ξεκάθαρη επαναλαμβανόμενη λαϊκή εντολή.

Ο κ. Τσίπρας ευχαρίστησε το λαό για τον πενταπλασιασμό των ποσοστών και της δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ και δεσμεύτηκε ότι θα παλέψει για την αξιοποίηση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ στην ασκούμενη πολιτική. Προειδοποίησε δε ότι κανένα κόμμα δεν μπορεί να προχωρά πλέον σε αποφάσεις ερήμην του λαού που αποδοκίμασε ξεκάθαρα τα μνημόνια.

Καταλήγοντας εξέφρασε την πεποίθηση πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα δικαιωθεί από τις εξελίξεις, επισημαίνοντας πως η πρότασή του για ανατροπή των μνημονίων της λιτότητας είναι η μόνη βιώσιμη λύση για την Ευρώπη. Η επόμενη ημέρα έχει ήδη ανατείλει για την Ελλάδα, κατέληξε ο Αλ.Τσίπρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα