Το… αστρονομικό ποσό των 44 ευρώ διεκδικεί από τον Ανδρέα Βγενόπουλο ο Γιώργος Βαρδινογιάννης

Για την οικογένεια Βαρδινογιάννη οι εγκαταστάσεις της Παιανίας είναι κάτι που δεν μπορεί να κοστολογηθεί, τουλάχιστον όχι με βάση μετρήσιμα οικονομικά δεδομένα.

Και αυτό, διότι είναι προφανές από το περιεχόμενο της μήνυσης που κατέθεσε ο Γιώργος Βαρδινογιάννης κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου και δόθηκε στο φως της δημοσιότητας, ότι το προπονητικό κέντρο των «πρασίνων» έχει τεράστια συναισθηματική αξία για τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ.

Στη μήνυση ο «καπετάνιος» επισημαίνει ότι οι εκτάσεις στις οποίες χτίστηκε

το προπονητικό κέντρο της Παιανίας αγοράστηκαν με χρήματα των Θόδωρου, Βαρδή και Γιώργου Βαρδινογιάννη από τους Νικόλαο Θεοδωράκη και Κωνσταντίνο Ευστρατιάδη και σε καμία περίπτωση δεν παραχωρήθηκαν δωρεάν από τη ΓΓΑ, όπως είχε ισχυριστεί ο Ανδρέας Βγενόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πρόσφατα.

Μάλιστα, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης καταλήγει στη μηνυτήρια αναφορά του ως εξής: «Παρίσταμαι ως πολιτικός ενάγων αιτούμενος το ποσό των 44,00 ευρώ με επιφύλαξη ασκήσεως παντός νομίμου δικαιώματός μου ενώπιον των πολιτικών δικαστηρίων, ως χρηματική ικανοποίηση για την ηθική βλάβη που έχω υποστεί από την παράνομη πράξη συκοφαντικής δυσφημίσεως του εγκαλούμενου, όπως αυτή αναλυτικώς περιγράφεται ανωτέρω».

Keywords
Τυχαία Θέματα