Τίποτα περισσότερο από άλλος ένας «κωλοτούμπας» ο Δημήτρης Κουσελάς…

Τα… μαζεύει ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών για τη λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες.

Τα… μαζεύει τώρα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Κουσελάς, για τη λίστα με τους βεβαιωμένους μεγαλοοφειλέτες, όπως προκύπτει από δηλώσεις του στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

«Εγώ δεν είπα ποτέ ότι έχω λίστα με φοροφυγάδες, πολύ περισσότερο ότι έδωσα τέτοια λίστα στο Μέγαρο Μαξίμου» ανέφερε ο κ. Κουσελάς.

Να σημειωθεί

ότι την περασμένη εβδομάδα ο κ. Κουσελάς είχε δημιουργήσει επεισόδιο με τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο, όταν υπονόησε ότι η απομάκρυνσή του από το υπουργείο είχε να κάνει με τη συγκεκριμένη λίστα.

Συγκεκριμένα, στην κριτική του κ. Κουσελά για τη φοροδιαφυγή, ο κ. Βενιζέλος του είχε απαντήσει: «Εγώ είμαι τρεις μήνες υπουργός. Εσύ τι έκανες όταν ήσουν υφυπουργός;», για να εισπράξει την απάντηση: «Ήταν ένας από τους λόγους που έφυγα από την κυβέρνηση. Εγώ παρέδωσα λίστα με φοροφυγάδες και με έφαγαν τα μεγάλα συμφέροντα».

Αρκετοί βουλευτές, πάντως, πιθανολογούν ότι η «στροφή» του πρώην υφυπουργού Οικονομικών οφείλεται στην εισαγγελική παρέμβαση που προκάλεσαν οι δηλώσεις του…

Keywords
Τυχαία Θέματα