Την «έπεσαν» σε ειδικό φρουρό στο Σύνταγμα μετά την κηδεία του Δημήτρη Χριστούλα

Τον ξυλοκόπησαν και του πήραν το μπουφάν, τη ζώνη, το αλεξίσφαιρο γιλέκο και τον ασύρματο – Η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει ότι λείπει και το όπλο του.

Διαδηλωτές, οι οποίοι συμμετείχαν σε πορεία μετά την πολιτική κηδεία του 77χρονου αυτόχειρα συντταξιούχου φαρμακοποιού, Δημήτρη Χριστούλα, ο οποίος αυτοκτόνησε την περασμένη Τετάρτη, επιτέθηκαν σε ειδικό φρουρό και τον ξυλοκόπησαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, διαδηλωτές

επιτέθηκαν στον ειδικό φρουρό, την ώρα που έβγαινε από τον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, καθώς βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, και του αφαίρεσαν το μπουφάν που φορούσε, τη ζώνη, το αλεξίσφαιρο γιλέκο και τον ασύρματο.

Στη συνέχεια πήγαν στην πλατεία Συντάγματος και κρέμασαν τη θήκη του όπλου και το πουκάμισο του αστυνομικού στο δέντρο που βρίσκεται δίπλα στο σημείο, στο οποίο έβαλε τέρμα στη ζωή του ο 77χρονος Δημήτρης Χριστούλας. Έπειτα από λίγο κατέβασαν το πουκάμισο και το έκαψαν, ενώ, την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, το όπλο δεν είχε βρεθεί. Η αστυνομία πάντως δεν επιβεβαιώνει ότι του πήραν το όπλο.

Ο ειδικός φρουρός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα