Συνέλαβαν Ινδό καθηγητή στην ΑΣΟΕΕ για παράνομο μετανάστη!

Ινδός καθηγητής πανεπιστημίου συνελήφθη την Τετάρτη από αστυνομικούς, επειδή θεωρήθηκε ύποπτος, και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα.

Οι αστυνομικές αρχές ανέφεραν ότι ο καθηγητής δεν είχε μαζί του διαβατήριο ή άλλα έγγραφα, τα οποία να πιστοποιούν την ταυτότητά του.

Ύστερα από τις έντονες διαμαρτυρίες του Ινδού καθηγητή, αλλά και την επικοινωνία των αρχών με την πρεσβεία, διαπιστώθηκε ότι ο κρατούμενος ήταν ένας από τους ομιλητές σε ημερίδα της ΑΣΟΕΕ!

Όλα συνέβησαν έξω από
το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), λίγο πριν από τις 14:00 την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. για το παρεμπόριο. Άγνωστοι επιτέθηκαν με καδρόνια και πέτρες στους αστυνομικούς, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.«Θύμα» των επεισοδίων έπεσε, ωστόσο, ο Ινδός καθηγητής, ο οποίος προσήχθη για έλεγχο των στοιχείων του από αστυνομικούς, που τον πέρασαν για… μικροπωλητή, παράνομο μετανάστη.Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ο καθηγητής κατευθυνόταν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, όταν οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν, για να τον ελέγξουν. Δεν είχε όμως μαζί του διαβατήριο και δεν μιλούσε καλά την ελληνική γλώσσα, με αποτέλεσμα να προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου και λύθηκε η παρεξήγηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα