Στη Μασσαλία για το Συνέδριο του ΕΛΚ ο Αντώνης Σαμαράς

Παρουσία των Μπαρόζο και Βαν Ρομπάι

Για τη Μασσαλία, όπου θα συμμετάσχει στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), αναχωρεί σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

Αύριο, ο κ. Σαμαράς θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής του ΕΛΚ, στην οποία θα συζητηθούν θέματα που θα απασχολήσουν τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2011, στις Βρυξέλλες.

Στις

εργασίες του Συνεδρίου συμμετέχουν 17 πρωθυπουργοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρόεδροι κομμάτων, οι ευρωβουλευτές της Ομάδας του ΕΛΚ, ανώτατοι αξιωματούχοι της Ένωσης και περίπου 1.000 σύνεδροι. Θα παραστούν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γιέρζι Μπούζεκ κ.ά.

Στο Συνέδριο θα παρουσιαστεί το Πολιτικό Κείμενο του ΕΛΚ, με τίτλο: «Προχωρώντας την Ευρώπη μπροστά. Μια ισχυρότερη Ευρώπη, που υποστηρίζει τις αξίες μας και υπερασπίζεται τα συμφέροντά μας».

Ο πρόεδρος της ΝΔ θα συνοδεύεται από τους: Χρήστο Σταϊκούρα, Νότη Μηταράκη, Σταύρο Παπασταύρου, Γιώργο Μουρούτη, Χρύσανθο Λαζαρίδη, Μιχάλη Πεγκλή, Μανώλη Μαυρομμάτη και Κωνσταντίνο Κυρανάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα