«Σόου» Κουρή και αναβολή της δίκης του για τις 30 Απριλίου

Ένταση και φραστικές αντεγκλήσεις με εργαζομένους του Alter έξω από το δικαστήριο

Για τις 30 Απριλίου αναβλήθηκε, από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, η δίκη του εκδότη Γιώργου Κουρή, ο οποίος συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο, ύψους περίπου 300.000 ευρώ.

Στο δικαστήριο επικράτησε ένταση, καθώς είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter, οι οποίοι

παραμένουν απλήρωτοι επί σειρά μηνών.

Ο Γιώργος Κουρής, σε δηλώσεις του, μετά την αναβολή της δίκης, προανήγγειλε ότι «σήμερα κλείνει το Alter, εξαιτίας λίγων ανεγκέφαλων εργαζομένων, οι οποίοι «τα έπαιρναν» από κάποιους. Να πάνε εκεί, τώρα, να δουλέψουν».

Απευθυνόμενος μάλιστα προς τους εργαζομένους του Alter, ο εκδότης συνέχισε, λέγοντας: «Εγώ πούλησα δύο κτήματα 10 εκατομμυρίων ευρώ, τα έδωσα (τα χρήματα) και τα φάγατε…». Η φράση αυτή του κ. Κουρή εξόργισε τους εργαζομένους, οι οποίοι του φώναξαν «η εποχή Αντρέα πέρασε, ήρθε η ώρα του Κορυδαλλού, μαζί με τον ‘Ακη».

Εντός του δικαστηρίου ο εκδότης αναγνώρισε το επίδικο χρέος των 307.000 ευρώ και δήλωσε διατεθειμένος να υπαχθεί σε ρύθμιση για την τακτοποίησή του. Όπως ειπώθηκε στο Αυτόφωρο, ο κατηγορούμενος έχει, ήδη, υποβάλει σχετική αίτηση στην εφορία. Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για κρείσσονες αποδείξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα