Σοκ στο Μαξίμου από το ατυχές «timing» της παραίτησης Παπουτσή

Ιδιαιτέρως βαρύ είναι το κλίμα στο επιτελείο του πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου, αλλά και στην κοινωνία, για τον Χρήστο Παπουτσή, που επέλεξε την στιγμή ακριβώς της εμφάνισης μιας νέας τρομοκρατικής οργάνωσης, η οποία επιχείρησε -και λίγο έλειψε να πετύχει- ένα «τυφλό» χτύπημα στο μετρό, με θύματα ανυποψίαστους πολίτες, προκειμένου να εγκαταλείψει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για να διεκδικήσει

την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Για την αντιμετώπιση της κατάστασης πραγματοποιήθηκε την Καθαρά Δευτέρα έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη, που διήρκεσε μέχρι τα μεσάνυχτα.

Τις πρώτες ώρες μετά την παραίτηση του κ. Παπουτσή, επικρατέστερος να τον διαδεχθεί ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη εμφανιζόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου και τέως αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Λευτέρης Οικονόμου.

Λίγο πριν αρχίσει η κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο εξίσου πιθανό θεωρείτο το ενδεχόμενο να αναβαθμιστεί στη θέση του υπουργού ο σημερινός υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Όθωνας.

Αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας ήρθε στο προσκήνιο και το όνομα του υπουργού Εσωτερικών, Τάσου Γιαννίτση. Οι συνεργάτες του πρωθυπουργού παρέπεμπαν στη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για τις όποιες αποφάσεις…

Keywords
Τυχαία Θέματα