Πέμπτο κόμμα το ΠΑΣΟΚ σε νέα δημοσκόπηση

Πέμπτο κόμμα στην προτίμηση των ψηφοφόρων είναι το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με δημοσκόπηση της VPRC για λογαριασμό του περιοδικού «Επίκαιρα» και η οποία θα δημοσιευθεί αύριο.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, το ΠΑΣΟΚ υποχωρεί κατά μία μονάδα καταγράφοντας ποσοστό 11%.

Η Νέα Δημοκρατία

είναι πρώτη στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων, που ωστόσο βλέπει το ποσοστό της στο 27,5%, μετά την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να υπερψηφίσει το νέο μνημόνιο και να διαγράψει τους βουλευτές που το καταψήφισαν.

Τα κόμματα της Αριστεράς καταγράφουν πολύ υψηλά ποσοστά με τη Δημοκρατική Αριστερά να φθάνει στο 16%, το ΚΚΕ στο 14% και το ΣΥΡΙΖΑ στο 13,5%.

Το ποσοστό του ΛΑΟΣ πέφτει στο 4,5% με πορεία πτωτική που να απειλείται ακόμη και η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του κόμματος.

Το ΛΑΟΣ δείχνει να πλήττετε και από την Χρυσή Αυγή στα δεξιά του, που καταγράφει πάλι υψηλό ποσοστό, 2,5%.

Οι Οικολόγοι-Πράσινοι συνεχίζουν να «μπαίνουν» στη Βουλή διατηρώντας ένα σταθερό ποσοστό γύρω στο 3,5%, ενώ το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών του Γιάννη Δημαρά καταγράφει ποσοστό 2%, ενώ η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. επανεμφανίζεται με ποσοστό 1%.

Το «άλλο κόμμα» καταγράφει ποσοστό 2,5% και η αποχή, τα λευκά και τα άκυρα φθάνουν στο 31,8%.

Σύμφωνα με τα «Επίκαιρα», υψηλότατα εμφανίζονται τα ποσοστά δυσαρέσκειας των πολιτών για την πορεία της χώρας και τους κυβερνητικούς χειρισμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα