Π. Καμμένος: “Δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με τη Δεξιά”

Άνοιξε πόρτα συνεργασίας με το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών.

Απέκλεισε ο Πάνος Καμμένος κάθε ενδεχόμενο προεκλογικής ή μετεκλογικής συνεργασίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τη ΝΔ, το ΛΑΟΣ και τη Χρυσή Αυγή.

lang="el-GR">Μιλώντας στο ραδιοφώνο του ΣΚΑΙ, σημείωσε ότι η ΝΔ έχει επιλέξει να συγκυβερνήσει με το ΠΑΣΟΚ και να κάνει έκπτωση στην εθνική κυριαρχία της χώρας, συμπληρώνοντας ότι ουσιαστικά τα μνημόνια, το πρώτο από τα οποία ψήφισε ο ΛΑΟΣ, στήθηκαν για την κατάργηση του εθνικού κράτους.

Τόνισε ότι υπάρχουν επαφές και συζητήσεις με την κεντροαριστερά και συγκεκριμένα με το «Άρμα Πολιτών» του Γιάννη Δημαρά με το οποίο, όπως είπε, “συμφωνούμε στις ιδρυτικές διακηρύξεις μας.”

Εκτίμησε πως μετά τις εκλογές θα συγκυβερνήσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και σημείωσε με έμφαση πως τα δύο κόμματα εξουσίας θα λάβουν μικρότερα ποσοστά από αυτά των δημοσκοπήσεων ενώ χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή «νεοναζιστικό κόμμα». «Δεν έχουμε σχέση, δεν θα συνεργαστούμε ποτέ», πρόσθεσε.

Τέλος, ζήτησε οι Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου που κατηγορούνται για την διόγκωση του ελλείμματος να ελεγχθούν ποινικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Opinion Post
Καμμένος, “Δεν, Δεξιά”,kammenos, “den, dexia”