Εξιχνίαση ένοπλης ληστείας και απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου

Συνελήφθη ένας από τους δράστες τον οποίο τραυμάτισε με μαχαίρι ο συνεργός του γιατί διαφώνησαν στο μοίρασμα των κλοπιμαίων.

Εξιχνιάσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Τ.Α. Παπάγου, η απόπειρα ανθρωποκτονίας και η ληστεία που διαπράχθηκε πρωινές ώρες της 17-12-2011 από δύο δράστες, οι οποίοι προσποιούμενοι τους πελάτες, εισήλθαν σε κοσμηματοπωλείο που βρίσκεται επί της οδού Μονεμβασιάς στο Περιστέρι, τραυμάτισαν με πυροβόλο όπλο τον 33χρονο ιδιοκτήτη και αφαίρεσαν κοσμήματα

συνολικής αξίας δώδεκα χιλιάδων ευρώ.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με το Τ.Α. Παπάγου, προέκυψε ότι ο ένας από τους δράστες είναι 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας ο οποίος λίγες ώρες μετά την ληστεία μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τραύμα στο στήθος από μαχαίρι, που του προκάλεσε ο συνεργός του, με τον οποίο διαφώνησαν στο μοίρασμα των κλοπιμαίων. Ο δράστης ομολόγησε τις πράξεις του και αναγνωρίσθηκε από το θύμα του.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον 6ο Τακτικό Ανακριτή Αθηνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα