Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα στην Αθήνα

Έξι ληστείες κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Συνεχίζεται το κύμα εγκληματικότητας καθώς aπό το βράδυ της Τετάρτης έως τα ξημερώματα της Πέμπτης, μόνο στην περιοχή της Αττικής, σημειώθηκαν έξι ληστείες.

Στο Μαρούσι οδός Πατριάρχου Γρηγορίου, άγνωστος δράστης εισήλθε λίγο μετά τις 21.00 σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στις 22.38 στο Γαλάτσι, οδός Ρέας, δύο άτομα εισήλθαν σε κατάστημα ψιλικών και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν κάρτες κινητής τηλεφωνίας και εισιτήρια.

Στις 01.59 στην οδό Αχαρνών στην Αθήνα πέντε άτομα εισέβαλαν σε κατάστημα ψιλικών, ιδιοκτησίας Αφγανού και με την απειλή όπλου και χρήση αιχμηρών αντικειμένων, τον τραυμάτισαν στο κεφάλι και του αφαίρεσαν άγνωστο μέχρις στιγμής χρηματικό ποσό και τσάντα με προσωπικά έγγραφα. Ο ιδιοκτήτης διεκομίσθη σε νοσοκομείο.

Στη Νίκαια οδός 7ης Μαρτίου, άγνωστος δράστης εισήλθε σε κατάστημα λίγο πριν τις 04.00 και με την απειλή όπλου αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό. Ο δράστης διέφυγε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συνεργός του και αναζητούνται.

Στο στόχαστρο βρέθηκε και ταχυφαγείο στο Περιστέρι, στην οδός Θηβών, όταν δύο άγνωστοι με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Τέλος, την Αθήνα, οδός Βελβένδου, συνελήφθη αλλοδαπός υπήκοος Αλγερίας και αναζητείται άγνωστος συνεργός του, γιατί με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από ημεδαπή τσάντα.

Keywords
Τυχαία Θέματα