«Δολοφονικό το χτύπημα» λέει ο Μάριος Λώλος (video)

Ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος μίλησε για τις συνθήκες του τραυματισμού του από γκλομπ αστυνομικού.

Για τις συνθήκες του τραυματισμού του από χτύπημα αστυνομικού μίλησε ο πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος (ΕΦΕ), Μάριος Λώλος. Ο κ. Λώλος, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με 20 ράμματα στο κεφάλι και με κρανιογκεφαλική κάκωση, μιλώντας τηλεφωνικά στη ΝΕΤ, χαρακτήρισε το χτύπημα που δέχθηκε «δολοφονικό».

«Είχε κατέβει

η αστυνομία, είχε διώξει τον κόσμο. Ήμασταν ένα γκρουπ δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ, γύρω στα 20 άτομα. Μας περικύκλωσαν και μας προπηλάκισαν με τις ασπίδες» είπε, περιγράφοντας το περιστατικό. «Είχα μπει ενδιάμεσα και τους έλεγα «ήρεμα παιδιά, πείτε που θέλετε να πάμε». Στα καλά καθούμενα δέχθηκα ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι. Δολοφονικό κατ’ εμέ» πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το αν έχει αναγνωριστεί ο αστυνομικός που τον χτύπησε, τόνισε ότι, αν δεν υπάρξει παραδειγματική τιμωρία, θα συνεχιστεί η ασυδοσία.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΕΦΕ τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, από γκλομπ αστυνομικού, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας για την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου στην πλατεία Συντάγματος.
Ο Μάριος Λώλος για τον τραυματισμό του από babisflou

Keywords
Τυχαία Θέματα