Χρυσή Αυγή με τις ευλογίες του Αμβρόσιου!

Στην επιστολή του με τίτλο «Η Δημοκρατία μας είναι επιλεκτική; Τότε είναι άρρωστη!» ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, εξαπολύει δριμύτατη επίθεση στα κόμματα και τους πολιτικούς, την ώρα που υπερασπίζεται τις ιδέες της Χρυσής Αυγής!

«Δεν δύναμαι να κατανοήσω πώς και γιατί οι ιδέες της Χρυσής Αυγής είναι ανατρεπτικές και γιατί δεν είναι το ίδιο ανατρεπτικές ή επικίνδυνες και οι ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ», διερωτάται,

ασκώντας παράλληλα κριτική στα ΜΜΕ επειδή «πρόβαλαν με υπερβολικό ζήλο το ατυχές περιστατικό με το εγέρθητι»!

Από τον αιχμηρό λόγο του δεν ξέφυγε στην επιστολή ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Παπούλιας, ο Α. Σαμαράς και ο Ευ. Βενιζέλος, στους οποίους προσάπτει εμμέσως πλην σαφώς ότι «έχουν έλλειμμα Δημοκρατίας στην ψυχή τους, συμπεριφερόμενοι κατ’ αυτόν τον τρόπο στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή».

Από τα πυρά δε… γλιτώνει ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, με αφορμή τη μη κλήση του Νίκου Μιχαλολιάκου στο Συμβούλιο Πολιτικών αρχηγών. «Μεγάλη θλίψη μας γέμισε η παράλειψη του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια νά συμπεριλάβει στη Σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών τον εκπρόσωπό της κ. Νίκο Μιχαλολιάκο (…) αυτή καθ’ εαυτήν η άρνηση των εκπροσώπων των επτά Κομμάτων στο να κληθή και ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στη Σύσκεψη υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μαρτυρεί έλλειμμα Δημοκρατίας», γράφει ο Αμβρόσιος.

Εκφράζει επίσης την οργή του για τον Μίμη Ανδρουλάκη. «…Οργή μας προκάλεσε η στάση του Βουλευτή κ. Μίμη Ανδρουλάκη, ο οποίος αρνήθηκε να λάβει μέρος στην ορκωμοσία της Βουλής, επειδή στην αίθουσα του Κοινοβουλίου παρίσταντο οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής».

Διαβάστε την επιστολή εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα