Χαρούμενος ο Μουρούτης που ασχολήθηκαν μαζί του

Τα βάζει τώρα και με τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ…

Νέα «παρέμβαση» Μουρούτη που χθες, μέσω twitter, από κεκτημένη κομματική ταχύτητα αντί να σεβαστεί και να προστατέψει την ελευθερία του δημόσιου λόγου, έσπευσε να προβεί όχι απλώς σε σχόλια, αλλά και σε απειλές κατά δημοσιογράφων της ΝΕΤ.

Η «παρέμβαση» έγινε αυτή τη φορά όχι μέσω των 140 χαρακτήρων του twitter, αλλά με επιστολή 4.150 χαρακτήρων, στο φιλόξενο σάιτ

antinews.

Ο Γιώργος Μουρούτης αφού χαίρεται που επιτέλους ασχολήθηκαν μαζί του (ποιος είναι αυτός ο Μουρούτης βρε παιδιά; ), στην επιστολή του αναφέρει ότι αν και δεν έχει καμμιά όρεξη να τσακώνεται με οποιονδήποτε (βέβαια δεν κάνει τίποτε άλλο εκτός από αυτό), έχει αποφασίσει πως δεν θα αφήνει και τίποτε να πέφτει κάτω. Και αυτό διότι όπως υποστηρίζει, πέραν της ιδιότητάς του, είναι.. φορολογούμενος πολίτης που δικαιούται να έχει άποψη, ιδιαίτερα για όσα συντηρεί με τους φόρους του, εννοώντας προφανώς την ΕΡΤ.

Ο Μουρούτης (αμετανόητος) επιτίθεται κατά του προέδρου της ΕΣΗΕΑ Δ. Τρίμη και με ειρωνικά σχόλια αναφέρεται στη λειτουργία της ΕΡΤ αλλά και της εφημερίδας «Αυγή».

Τελειώνοντας την επιστολή ο Μουρούτης αναφέρει: «Δεν είμαι πολιτικός, οπότε δεν φοβάμαι ότι θα με κόψουν από κανένα πάνελ επειδή έχω άλλη οπτική των πραγμάτων, δεν με πτοούν οι ύβρεις, που από χθες δέχομαι. Ένα θέλω. Να είμαι χρήσιμος σε ό,τι κάνω και να το κάνω καλά. Δεν πρόκειται να αλλάξω, έστω και αν ενοχλώ…»

Ο Μουρούτης βέβαια θα πρέπει να καταλάβει ότι είναι υπεύθυνος του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού. Κατά συνέπεια όταν μιλάει πάντα θα υπάρχει το ερώτημα αν εκπροσωπεί τον ίδιο ή αν κρύβεται ο πρωθυπουργός πίσω από τις δηλώσεις του.

Αλήθεια ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τι λέει για τα καμώματα του διευθυντή φίλου του, που ούτως ή άλλως εκθέτουν και τον ίδιο αλλά και την συγκυβέρνηση…

Πηγή: zoornalistas

Keywords
Τυχαία Θέματα