Ακόμα κι ο συνήθως λαλίστατος Καρατζαφέρης δεν είχε διάθεση για δηλώσεις…

Συναντήθηκε με Παπαδήμο, αφού προηγουμένως απείλησε εκ νέου με αποχώρηση από την κυβέρνηση.

Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε, το βράδυ της Τρίτης, η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, στο πλαίσιο του κύκλου επαφών του κ. Λουκά Παπαδήμου

με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, εν όψει της άφιξης της Τρόικας στην Αθήνα, την επόμενη εβδομάδα.

«Αυτήν τη φορά δεν έχω να σας κάνω καμία δήλωση» είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Καρατζαφέρης.

Νωρίτερα, ο κ. Καρατζαφέρης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την κυβέρνηση, αλλά είπε ότι θα εξακολουθήσει να την στηρίζει. Παράλληλα, αναφερόμενος στην έλευση της Τρόικας, ζήτησε να υπάρξει ένα ενιαίο εθνικό μέτωπο, κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ζήτησε και από τον κ. Παπαδήμο.

«Όλοι μαζί μια εθνική πολιτική. Δεν θα μας δει η Τρόικα κατά μόνας. Ξεχωριστά στο γραφείο μας. Πρέπει να μιλήσουμε σαν μία φωνή» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, τονίζοντας ότι «όποιος και να διαπραγματευθεί με την Τρόικα, πρέπει να είναι το όλον. Όχι το μέρος».

Ακόμη, χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο ως τον καλύτερο διαπραγματευτή που διαθέτει η χώρα αυτή τη στιγμή, αλλά είπε ότι πρέπει πίσω από τον πρωθυπουργό να είναι και οι πολιτικοί αρχηγοί.

«Έβαλαν μπροστά τον κ. Παπαδήμο και εξαφανίστηκαν όλοι. Που είναι ο κ. Παπανδρέου; Χάθηκε. Αυτός δεν δημιούργησε το πρόβλημα, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο ποσοστό; Η ΝΔ δεν έχει καμία ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση; Δεν κυβέρνησε 5,5 χρόνια; Γιατί κρύφτηκαν;» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ακόμα, Καρατζαφέρης,akoma, karatzaferis