Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα και αύριο

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά, κεντρικά και νότια θα σημειωθούν την Κυριακή, ενώ πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας.

Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα στην Πελοπόννησο και πρόσκαιρα στο νότιο Ιόνιο.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο ισχυροί εντάσεως έως 8 Μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο το βράδυ θα πνέουν θυελλώδεις εντάσεως 9 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, ενώ υπάρχει

πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας. Η θερμοκρασία έως 15 βαθμούς κελσίου.Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες βροχές στα ανατολικά του νομού. Από το βράδυ αναμένεται βελτίωση.  Η θερμοκρασία έως 13 βαθμούς κελσίου.

Την Δευτέρα , στο βόρειο Ιόνιο την Ήπειρο τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία θα σημειωθούν νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Τα φαινόμενα πιθανόν να είναι έντονα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 Μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 8 Μποφόρ. Στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις βορειοανατολικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα σημειωθεί παγετός

Στην Αττική αρχικά τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής τις πρωινές ώρες. Από το απόγευμα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς κελσίου.Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα