Βαρθακούρης – Διονυσίου – Κόκοτας – Μπιθικώτσης live!

Α TRIBUTE TO THE LEGENDS WORLD TOUR
Χ.Βαρθακούρης, Σ. Διονυσίου, Δ. Κόκοτας, Γ. Μπιθικώτσης ερμηνεύουν τα τραγούδια των πατέρων τους σε μία και μοναδική συναυλία στο Κολλέγιο Αθηνών – Κολλέγιο Ψυχικού αύριο Παρασκευή 25/1,
για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου!

Μια μέρα έμεινε για τη συναυλία των Χάρη Βαρθακούρη, Στέλιου Διονυσίου, Δημήτρη Κόκοτα, Γρηγόρη Μπιθικώτση στο Θέατρο

του Κολλεγίου, αύριο Παρασκευή 25 Ιανουαρίου!

Μετά από 3 ιδιαίτερα επιτυχημένες συναυλίες στο Dusseldorf της Γερμανίας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας «A tribute to the Legends – Τα τραγούδια του πατέρα μου», οι 4 καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν μεγάλα τραγούδια των πατέρων τους σε μία και μοναδική συναυλία στην Αθήνα, που θα πραγματοποιηθεί για την ενίσχυση του Ταμείου Υποτροφιών του Κολλεγίου.

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των αείμνηστων Γρηγόρη Μπιθικώτση και Στράτου Διονυσίου και των διαχρονικών Σταμάτη Κόκοτα και Γιάννη Πάριου θα κατακλύσουν το Θέατρο του Κολλεγίου με τις 4 υπέροχες φωνές των γιών τους και θα μας ταξιδέψουν στην καλύτερη εποχή του ελληνικού τραγουδιού!

Συναυλία «A tribute to the Legends – Τα τραγούδια του πατέρα μου», Χ. Βαρθακούρης, Σ. Διονυσίου, Δ. Κόκοτας, Γ. Μπιθικώτσης στο Κολλέγιο Αθηνών – Κολλέγιο Ψυχικού
Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013, ώρα 21:00
Θέατρο Κολλεγίου, Στεφάνου Δέλτα 15, Ψυχικό
Πληροφορίες – Αγορά Εισιτηρίων: 210 6798217-8

Λίγα λόγια για την Παγκόσμια Περιοδεία “A tribute to the legends – Τα τραγούδια του πατέρα μου”

Η περιοδεία «A tribute to the Legends» αποτελεί ένα μουσικό αφιέρωμα στους Γρηγόρη Μπιθικώτση, Στράτο Διονυσίου, Σταμάτη Κόκοτα και Γιάννη Πάριο μέσα από τις φωνές των παιδιών τους. Η περιοδεία περιλαμβάνει συναυλίες του γκρουπ σε: Γερμανία (8 συναυλίες), Ολλανδία, Αγγλία (Λονδίνο), Σουηδία, Βέλγιο, Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία, Ιταλία, Γαλλία (Παρίσι), Κύπρο (3 συναυλίες), Βραζιλία, Αργεντινή, Παναμά, Καναδά (2 συναυλίες), ΗΠΑ (6 συναυλίες), Αυστραλία (6 συναυλίες), Ισραήλ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ρωσία (Μόσχα & Πετρούπολη), Νότιο Αφρική (2 συναυλίες), Σιβηρία.
Το καλοκαίρι του 2013, η περιοδεία θα επιστρέψει στη χώρα μας και θα πραγματοποιηθούν συναυλίες ανά την Ελλάδα.

Εταιρεία παραγωγής & tour management της παγκόσμιας περιοδείας “A Tribute to the Legends”: International Promotions Events for Life

https://www.facebook.com/ipeventsforlife?filter=1

Λίγα λόγια για το Ταμείο Υποτροφιών του Κολλεγίου Αθηνών – Κολλεγίου Ψυχικού:

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών είναι ένας θεσμός που εδώ και δεκαετίες κάνει το Σχολείο να ξεχωρίζει. Σκοπός του είναι να προσφέρει σε μαθητές, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, τη δυνατότητα να σπουδάζουν στο Σχολείο, ώστε –όπως τόνιζε ο Στέφανος Δέλτα –“να μην καταντά η εκπαίδευση και η μόρφωση, που δίνει το Κολλέγιο, ένα είδος προνομίου της ευπορούσης τάξεως”. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το Πρόγραμμα Υποτροφιών παρέχει βοήθεια σε πάνω από 500 παιδιά κάθε χρόνο.

Η Επιτροπή Γονέων για το Ταμείο Υποτροφιών λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Σκοπός της είναι η συγκέντρωση χρημάτων για το Ταμείο Υποτροφιών μέσω της διοργάνωσης διαφόρων εκδηλώσεων (εκθέσεις ζωγραφικής, συναυλίες κ.λ.π.)

Keywords
Τυχαία Θέματα