Σωτήρης Καλυβάτσης -Στέλιος Κάτσαρης @ Faktor


Με αφορμή την πετυχημένη τους χειμερινή συνεργασία, ο Σωτήρης Καλυβάτσης και ο Στέλιος Κάτσαρης αποφάσισαν να παρουσιάσουν την παράσταση «Τζίτζικας και το Μέρμηγκας» στην σκηνή του Faktor στο Γκάζι, την Τετάρτη 25 Ιουλίου, στις 21:30 και να ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία μεταμορφωμένοι σε Τζίτζικα και Μέρμηγκα . . .
Ένα πρόγραμμα δυόμισι ωρών γεμάτο πρόζα, μουσική, αστεία, αλήθειες, εκπλήξεις & τη συμμετοχή του κοινού! Ένα stand up comedy διαφορετικό από όλα τα άλλα, έρχεται
για να πάρει τις έγνοιες των θεατών! Η παράσταση έχει σαν κεντρικό άξονα , τον μύθο του Αισώπου για τον Τζίτζικα και το Μέρμηγκα ... τον κάθε τζίτζικα και τον κάθε μέρμηγκα που βρίσκονται ανάμεσά μας & ο μύθος τους παραμένει σταθερός στο χρόνο και τις καταστάσεις !
Ο αγαπημένος και εδραιωμένος πια κωμικός στις καρδιές όλων των Ελλήνων Σωτήρης Καλυβάτσης και ο πολυτάλαντος και πολύπλευρος Stand up Comedian Στέλιος Κάτσαρης ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας την απόλυτη αυτοσχεδιαστική κωμωδία για φέτος το καλοκαίρι!
Στην κιθάρα και τη λύρα ο Ανδρές Αρβανίτης & στο βιολί η Αριέτα Σαϊτά !
Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012 Faktor Γκάζι Δεκελέων 26 Γκάζι 210-3423037, 6945-702299
Είσοδος : 12 ευρώ με ποτο. Έναρξη : 21.30
Keywords
Τυχαία Θέματα