Πολυεκατομμυριούχος άραβας και γνωστή τραγουδίστρια


Την είχε δει πρώτη φορά στην Ελλάδα στην Πνύκα σε μια παράσταση που αυτή συμμετείχε με τον Κώστα Καζάκο. Από τότε μιλάνε πολύ συχνά στο τηλέφωνο, καθημερινά την κατακλύζει με mails ενώ η τεχνολογία τους βοηθά και σε "ζωντανή" επαφή.
Ο πολυεκατομμυριούχος Άραβας Mohamad Al Yousuf δεν δίστασε ποτέ να εκφράσει τον θαυμασμό και τον ερωτά του για την γνωστή έντεχνη τραγουδίστρια και υψίφωνο Μαργαρίτα Γκινοσάτη.
Εκείνη δεν τον αρνήθηκε αλλά προτίμησε να παραμείνει η σχέση τους σε φιλικό επίπεδο.
Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Κυπαρισσίας μια μεγάλη συναυλία με τον γνωστό Μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα στην οποία συμμετείχε και η Μαργαρίτα Γκινοσάτη.
Ο άραβας κροίσος δεν έχασε την ευκαιρία και πραγματοποίησε ταξίδι αστραπή στην Ελλάδα για τα μάτια και την φωνή της μόνο.
Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις όμως και των δύο δεν τους επέτρεψαν την εκεί παραμονή για πολύ γι αυτο και ανανώσαν το ραντεβού τους για λίγες μέρες μετά.
Ο Mohamad Al Yousuf διέμεινε σε γνωστό ξενοδοχείο της Πύλου ενώ η τραγουδίστρια φιλοξενείθηκε σε φιλικό της σπίτι στην Κυπαρισσία.
Με ιδιαίτερη μυστικότητα ο νεαρός άραβας συνάντησε την υψίφωνο και ενημερώθηκε για τα άμεσα επαγγελματικά της σχέδια στο Βεάκειο Θέατρο αλλά και για την συναυλία της στην Κωνσταντινούπολη για την οποία έδειξε έντονο ενδιαφέρον και γι αυτο προστέθηκαν στην παρέα τους η μάνατζερ της τραγουδίστριας αλλά και η διοργανώτρια Νίκη Νικολοπούλου.
Ο άραβας κροίσος μετά την περιήγησή του στην πόλη της Κυπαρισσίας και στα περίχωρα μοιράστηκε με την παρέα του την πρόθεσή του να δημιουργήσει ξενοδοχειακές επιχειρήσεις εκεί. Δεν έμεινε όμως μόνο σε θέματα δουλειάς αλλά φρόντισε να απολαύσει την παρέα αλλά και την "μαγεία" της φωνής της Μαργαρίτας Γκινοσάτη ιδιωτικά σε φιλικό επίπεδο.
Keywords
Τυχαία Θέματα