Οι Story Tellers στο Burlesque

Οι Story Tellers επιλέγουν μια σειρά από ξεχωριστά και αγαπημένα τραγούδια που όλα μαζί συνθέτουν μια ιστορία που βασίζεται στα νεανικά χρόνια και ενώνεται με το σήμερα. Μέσα από τις καθημερινές περιπλανήσεις και με «θεατράλε» ύφος, φτιάχνουν μια ιστορία ζωής και συναισθημάτων από rock, blues & jazz επιτυχίες όλων των εποχών. Το τετραμελές γκρουπ παρουσιάζει μια φρέσκια και έντονη μουσική παράσταση-εμπειρία

που θα συζητηθεί. Η εμφάνιση του συγκροτήματος εμπλουτίζεται από κίνηση, διάδραση, ερμηνεία, έκφραση και συναισθήματα που δίνουν μια ξεχωριστή προσέγγιση στα μουσικό-θεατρικά δρώμενα!

Βιογραφικά καλλιτεχνών

Ο Ευάγγελος Κουρούπης γεννήθηκε στην Ελλάδα και ήταν παρών όταν η punk-rock μουσική σκηνή της χώρας αναγεννήθηκε από συγκροτήματα όπως οι Τρύπες, τα Ξύλινα Σπαθιά, Πίσσα και Πούπουλα κ.α. Με ένα ευρύ μίγμα μουσικών καταβολών, από Καζαντζίδη μέχρι Mahavisnu Orchestra και με ολοφάνερη κλίση προς τη rock, του άρεσε από μικρός να τραγουδάει.
Στα 19 του μέλος μιας punk-rock μπάντας ονόματι Guernika πρόλαβε να τραγουδήσει σε θρυλικά underground στέκια της πόλης όπως το Βιολογικό, τη Νομική Σχολή, το Volt κ.α. Έχει περάσει από σπουδές πιάνου, κλασσικού και jazz τραγουδιού και εργάζεται τα τελευταία 13 χρόνια στο Κ.Θ.Β.Ε. σαν κατασκευαστής σκηνογραφικού υλικού.
Παρακολουθεί θέατρο από νεαρή ηλικία καθώς οι γονείς του εργαζόταν επί σειρά ετών στο Κ.Θ.Β.Ε. Έχει παίξει ως figurant σε πολλές παραγωγές και έχει πρωταγωνιστήσει στη πρώτη παράσταση «πέντε απλοί άνθρωποι», (five of us) που ανέβηκε στο «Μικρό Θέατρο» σε σκηνοθεσία Εύης Δημητροπούλου.

Η Καλογεροπούλου Δήμητρα γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα της παιδικά χρόνια στον Καναδά. Επόμενη της στάση υπήρξε η Θεσσαλονίκη όπου και εγκαταστάθηκε με την οικογένεια της. Είναι τελειόφοιτος του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού στις ανθρωπιστικές επιστήμες ενώ οι μουσικές σπουδές της αφορούν την κλασική κιθάρα και jazz φωνητική.
Οι μουσικές επιρροές που έχει δεχθεί από τις δύο ηπείρους διαπερνούν τις ερμηνείες της και την καλλιτεχνική της αισθητική. Για αρκετά χρόνια περιπλανήθηκε στον χώρο της “Jazz” αφήνοντας το στίγμα της μέσα από την ιδιαίτερη χροιά της, τις ξεχωριστές ερμηνείες της και τις πολύ καλές συνεργασίες τις με επιφανείς έλληνες και μη μουσικούς.

Ο Κώστας Μπούσιος (Silent Guitarist) γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου 1976. Σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησε να παίζει βιολί, όντας μαθητής του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, όπου και πήρε τα πρώτα μαθήματα θεωρίας της μουσικής. Σε ηλικία 12 ετών, έχοντας φτάσει στην τάξη της πρώτης μέσης εγκαταλείπει το βιολί. Επιλέγει την κλασσική κιθάρα και εγγράφεται στο Ωδείο του Λάζαρου Δεληδήμου, όπου παίρνει μαθήματα από τον δάσκαλό του και μετέπειτα φίλο του Νίκο Σαλωνίτη. Το 1999 λαμβάνει πτυχίο κλασσικής κιθάρας με βαθμό άριστα παμψηφεί, ενώ το ίδιο έτος πτυχίο Φούγκας επίσης με άριστα. Είχαν προηγηθεί πτυχίο Αρμονίας το 1994 και πτυχίο Αντίστιξης το 1997. Παράλληλα, ασχολείται ήδη με τη μελέτη της τζαζ και παρακολουθεί σεμινάρια, αλλά και ασχολείται με μουσική 20ου αιώνα, Brazilian music και λοιπά σχετικά είδη. Διδάσκει επί σειρά ετών κλασσική αλλά και ροκ κιθάρα σε ωδεία και σχολές στην πόλη της Θεσσαλονίκης και παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα κιθάρας και θεωρητικών.
Έχει εμφανισθεί σε διάφορα μουσικά σχήματα ήδη από την ηλικία των 15 ετών, παίζοντας από πανκ-ροκ, ροκ, ελληνικό και ξένο έντεχνο, μέχρι contemporary jazz, jazz funk, latin, Brazilian, new pop-electro αλλά και τα περισσότερα σχετικά είδη, με κυριότερα μουσικά σχήματα τους NightBirds, τους «ΝΑΙ ΜΕΝ», τους Plus1, τους «Νυχτερινούς Επισκέπτες» κι έχει συνεργαστεί με πλήθος μουσικών.
Παίζει καχόν και κρουστά και έχει αποφοιτήσει από το Ωδείο Φίλιππος Νάκας, από την τάξη του Νίκου Βαργιαμίδη στο τμήμα afro cuban percussion (αφροκουβανέζικα κρουστά). Παίζει κλασσική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα, ακουστικές κιθάρες με nylon και steel strings, Godin nylon strings guitar, Yamaha Silent Guitar, cajon, κρουστά, Digitech Jamman loop station, loops, FX.
Μεγαλύτερες μουσικές επιρροές του είναι οι Pat Metheny, Lee Ritenour, Chick Corea, Steve Gadd, Eric Tagg, Antonio Carlos Jobim, Ivan Lins, John McLaughlin, Al Di Meola, Lyle Mays, Spyro Gyra, Maurice Ravel, Bella Bartok.

Μην το χάσει κανείς!

Η γνωριμία σας με το Burlesque σίγουρα θα είναι για σας μια εμπειρία και η γνωριμία μας με εσάς τιμή.

Οι εκπλήξεις του σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε!!!

Κυριακή 2 Μαρτίου

οι εκπληκτικοί Story Tellers στο Burlesque!!!

Έναρξη στις 10μμ

Είσοδος 2 ευρώ

Story Tellers
****
Καλογεροπούλου Δήμητρα – φωνή - acting
Ευάγγελος Κουρούπης – φωνή - acting
Κώστας Μπούσιος (Silent Guitarist) – κιθάρες/λούπες/FX
Παύλος Θεοδωράκης - κρουστά,ντραμς
****
Το backstage video

Keywords
Τυχαία Θέματα