Οι KollektivA στο Stage Music Café

Πώς να βρούμε θάρρος σε μια Σκάρτη Εποχή;

Πώς θα πάψουμε να νοιώθουμε μόνοι μέσα σε μια δύνη γεγονότων που μας καταπίνει;

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στο Stage Music Café στη Ραφήνα, οι KollektivA μας παρακινούν να μην μείνουμε θεατές και να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας.
Να αντιτάξουμε την εξωστρέφεια στη μιζέρια.

Με την ορμή του πιο ανερχόμενου ροκ γκρουπ, οι KollektivA μετατρέπουν τα

σύγχρονα αδιέξοδα σε εκρηκτικές μουσικές νύχτες και συλλογικές αμφισβητήσεις του καθωσπρεπισμού. Μας παρακινούν να διοχετεύσουμε δημιουργικά όλη την ενέργεια που κρύβουμε μέσα μας και μας προτείνουν τη δική τους, γεμάτη αισιοδοξία στάση ζωής.

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις καταλήψεις σε γνωστές μουσικές σκηνές , οι KollektivA έχουν στο ανανεωμένο μουσικό τους οπλοστάσιο, όχι μόνο τραγούδια που ακούστηκαν τα προηγούμενα δύο χρόνια αλλά και το νέο τους digital single «Σκάρτη Εποχή» που ήδη ακούγεται στα ραδιόφωνα της Αθήνας, καθώς επίσης και ολόφρεσκες, εντυπωσιακές διασκευές σε αγαπημένα μας τραγούδια από την εγχώρια και ξένη ροκ (και όχι μόνο) σκηνή. Δεν λείπουν, ασφαλώς, καινούρια, ακυκλοφόρητα τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο τους «Στρατιώτης του Κόσμου» ο οποίος θα είναι στα πρότυπα μιας rock όπερας και αναμένεται να κυκλοφορήσει την Άνοιξη.

«Θα περιμένω μέχρι να’ ρθεις» μας λένε με ανεβασμένη διάθεση και μια γλυκιά νοσταλγία ενός καλύτερου αύριο. Ακολουθήστε τους!

facebook: http://www.facebook.com/kollektivagroup.greece

Stage Music Cafe: Λεωφόρος Φλέμινγκ 1, πλατεία Ραφήνας
Ώρα έναρξης: 22:00
Τιμή εισόδου: 5€
Πληροφορίες-κρατήσεις στο τηλ: 22940 28310

Keywords
Τυχαία Θέματα