Ο Παππούς έχει πίεση στο TAS Stage

Ο θίασος της παράστασης “Ο Παππούς έχει πίεση” με τους πρωταγωνιστές Κώστα Βουτσά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Θωμαίς Ανδρούτσου διασκέδασαν στο Tas Stage όπου συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους με μεγάλη επιτυχία ο Δημήτρης Μπάσης, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης!Οι τρεις ηθοποιοί βρέθηκαν στο Tas Stage το μεσημέρι της Κυριακής και απόλαυσαν τις επιτυχίες του σχήματος ενώ δεν δίστασαν να ανέβουν στην πίστα και να ξεδιπλώσουν τις χορευτικές τους ικανότητες. Ρεσιτάλ χορού έδωσαν ο Κώστας Βουτσάς χορεύοντας τσιφτετέλι ενώ

η συμπρωταγωνίστρια του Θωμαίς Ανδρούτσου χειροκροτούσε και πέταγε λουλούδια. Η Ελισάβετ Κωνσταντίνίδου ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε ένα βαρύ ζειμπέκικο που κατάχειροκροτήθηκε τόσο από το κοινό όσο και από την παρέα της!

Ο Δημήτρης Μπάσης και η Μελίνα Ασλανίδου μας παρασύρουν σε ένα μουσικό ταξίδι, με ένα αυθεντικό λαϊκό πρόγραμμα με επιτυχίες τόσο από τις προσωπικές τους δουλειές αλλά και εκπληκτικά ντουέτα επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό την χημεία τους επί σκηνής! Ο Δημήτρης Μπάσης με το πάθος και την αυθεντικότητά του και με τραγούδια που κάλυπταν ένα ευρύ φάσμα της ελληνική μουσικής σκηνής από παλιά λαϊκά αλλά και λαϊκά τραγούδια του σήμερα, χαρίζει στιγμές με δυνατές συγκινήσεις! Η Μελίνα Ασλανίδου μαγεύει το κοινό με την σπάνια χροιά της, δένοντας με φυσικότητα όλα τα τραγούδια που ερμηνεύει, δημιουργώντας μια δυναμική και εκρηκτική ατμόσφαιρα! Ο σπουδαίος Κρητικός καλλιτέχνης Χαράλαμπος Γαργανουράκης εντυπωσίαζει το κοινό με την αυθεντική φωνή του, τις μαντινάδες του αλλά και με γνωστά παραδοσιακά τραγούδια όπως «Τα Λόγια και τα Χρόνια», «Μαλαματένια λόγια» και πολλά άλλα που δεν αφήνουν κανένα ασυγκίνητο!

Μια διασκεδαστική και κεφάτη διαδρομή που υπόσχεται να δημιουργήσει μοναδική παρεϊστικη ατμόσφαιρα κάθε Παρασκευή και Σάββατο αλλά και Κυριακή μεσημέρι με φαγητό και απεριόριστο κρασί! Ένα πρόγραμμα με λαϊκό χαρακτήρα και με στόχο το κέφι, που χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα χαμηλές τιμές ώστε η διασκέδαση να είναι προσιτή σε όλους.

Μαζί τους η Έλενα Δεληχρήστου και ο Βαγγέλης Δούβαλης.

Την εβδομάδα των Χριστουγέννων το πρόγραμμα θα λειτουργεί:
Σάββατο 22/12 στις 23:00
Κυριακή 23/12 στις 14:00
Δευτέρα 24/12 στις 23:00
Τρίτη 25/12 στις 23:00

TAS STAGE
Βουτάδων 6, Γκάζι
Τηλ.: 2103411306
Facebook:TAS stage – Official

Τιμές:
Γενική είσοδος με ποτό: 10 €
Απλή φιάλη: 120 € / Special φιάλη: 140 €
Κρασί: 60 €
Menu Κυριακής: Κυρίως πιάτο, σαλάτα και απεριόριστο κρασί: 30 € / άτομο

Keywords
Τυχαία Θέματα