Ο Alex Kavvadias στο KooKoo



ALEX KAVVADIAS & NOUVELLE Στη σκηνήτου ΚοοΚοο.....LIVE !! 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 Ο Alex Kavvadias ήδη έχει ξεκινήσει νέα περιοδεία, με solo καριέρα, μαζί με τηνMargo Nouvelle (πρώηντραγουδίστρια των Domenica – Bluesbag – 48hours), με την οποία συνεργάζεταιπλέον ως
supportτου και στη συνέχεια τον πλαισιώνει με backing vocals, μαζί τους ακολουθούν 3μουσικοί (μπάσο - κιθάρα - τύμπανα). Η ονομασία του καινούργιου σχήματοςονομάζεται ALEX KAVVADIAS & NOUVELLE και είναι αγγλόφωνο (rock -pop). Ο Alex Kavvadias γεννήθηκεστο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, από Έλληνες γονείς.
Το 2007 ήταν μια καθοριστική χρονιά για τη μουσική του πορεία. Μπαίνει ωςfrontman στο μουσικό συγκρότημα Matisse. Αμέσως ξεκινούν περιοδεία σε Ελλάδα και Μεγάλη Βρετανία και σύντομαγίνεται ο αγαπημένος του κοινού και των media. Μαζί τους θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ Rock 'n' Roll Mafia το 2009.

Το 2011 θα αποχωρήσει από το γκρουπ, καθώς το καλλιτεχνικό τους όραμαδεν συμβαδίζει πλέον.
Ο Alex Kavvadias μετά την αποχώρησήτου από τους Matisse, επιστρέφει στη δική του μουσική Ιθάκη με συντροφιά τη«μαγεμένη λύρα της Ελλάδας» τον Ψαραντώνη(Αντώνη Ξυλούρη).
Το “The Return” (Επιστροφή) έρχεταινα σηματοδοτήσει την έναρξη της solo καριέρας του Alex Kavvadias, πουγια ακόμη μια φορά αποδεικνύει ότι το ταλέντο και οι δυνατότητές του είναιανεξάντλητες και δεν περιορίζονται σε στενά μουσικά πλαίσια και ταμπέλες.Σήμερα ο Alex βρίσκεται ήδη στοστούντιο και ετοιμάζει το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ. Το πρώτο single τουδίσκου πολύ σύντομα θα "ζωντανέψει" και θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα!
Το κομμάτι κυκλοφορεί από τη Sony Greece, σε ηλεκτρονική μορφή. ( Watch onYouTube: http://www.youtube.com/watch?v=kXHkpDC3emk&noredirect=1)

INFO
Είσοδος :12€ (με ποτό)Doorsopen : 21:30
KooKoo Live Music Bar 30 /03 / 2012Ιάκχου 17, Γκάζι,
Κρατήσεις : 210- 3450930/ 6933-331003
Keywords
Τυχαία Θέματα